Ryback a Bullet Club legújabb tagja?

ryback-bullet-club-1480836835-800

Legalábbis nagyon ez a pletyka kering a levegőben mostanság. A WWE-től pár hónapja távozó Ryback független promócióknál dolgozik leginkább, de már nem egyszer volt hallható, hogy a New Japan Pro Wrestling megpróbálja őt becserkészni. Talán most sikerült.

A NJPW-s Bullet Club vezére, Kenny Omega egy kissé sejtelmes Tweetben üzent a világnak, miszerint csapatuk hamarosan új taggal bővül, egy valóságos szörnyeteggel, ami a szervezet rémálma lesz.

Szinte azonnal Ryback került szóba az egyelőre titokzatos személy kapcsán. A BigGuy-nak nem lenne ismeretlen a “falka effektus”, hiszen annak idején a Nexusban vitézkedett. A Bullet Club mindazonáltal a pankráció világának egyik legkomolyabb és legbefolyásosabb alakulata (volt), aminek Omega előtt olyan nevek voltak a vezetői, mint a Phenomenal One AJ Styles, vagy épp Finn Bálor. Karl Anderson és Luke Gallows kiválása viszont egy kicsit rossz irányba terelte a dolgokat, így talán nem ártana a vérfrissítés a komoly sztárerővel bíró Ryback személyében.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s