John Cena világbajnok lesz, kérdés mikor – bonyodalmakat szül a Hollywoodi karrier

cena-1-1480833050-800

Nyílt titok, hogy 2017-ben John Cena beéri a Legendás Ric Flair-t, ami a világbajnoki címeket tekinti. A NatureBoy 16 bajnoki címe jelenleg rekord, de a Cenation vezetőjének mindössze egyetlen sikerre van szüksége ezen csúcs beállításához.

Előzetes várakozások szerint, Cena 2017-ben fél évet fog aktívan a Roster tagjaként tölteni, minden bizonnyal ezalatt szerzi meg a szükséges világbajnoki címet. Hogy erre pontosan mikor kerül sor megjósolhatatlan, hisz Cena filmes karrierjét egyengeti, jelenlegi munkája mellé pedig máris szerzett egy újabbat. Utóbbi viszont nem aratott osztatlan sikert a tisztviselők és a kreatívok között, akik szorgosan dolgoznak azon, hogy a lemegfelelőbb sztorit készítsék elő Cena számára a visszatérésre. A WWE Világbajnoki cím sztorivonala még mindig nem tisztázott, nagyban függ ettől is John visszatérése. Sokan már egy Undertaker elleni címmeccset rebesgetnek a WrestleMania-ra, de ez egyelőre nagyon távoli, s legfőképp merész elképzelés annak fényében, hogy a DeadMan-ről sem tudjuk ki ellen tér vissza pontosan.

3 című bejegyzés “John Cena világbajnok lesz, kérdés mikor – bonyodalmakat szül a Hollywoodi karrier” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Taker ellen? Marhaság!!!!! Sehogy nem lehetne nyerő. Ha veszt igy járt, ha nyer lerombol egy legendát. Sehogy sem jönne jól ki!

  Kedvelés

  1. Hát van egy kis cifraság ebben igen tényleg többszörös világbajnok elviekben mint 16, de ezeket a WWE nem tartja számon:

   Ric Flair has 19 world championship reigns that were recognized by WCW, NWA, and/or the WWE at one point in time.
   WWE does not recognize his eighth NWA world title reign, nor do they recognize his first or third WCW world title reign. This is where they get their record of 16.
   There are at least 6 title changes no major promotion holds as official. These are either reversed decisions or unrecognized changes.

   Flair például az utolsó 8 évében ha jól tudom már címet se szerzett, pedig voltak akkor még jó futásai, és lehetne többszörös bajnok is. Cena meg jogosan dönti meg majd a rekordot, hiszen utolsó éveire megértettem, hogy mit és mennyit is tett a cégért korábban amit fiatalabban hittem…

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s