Chris Jericho várhatóan a WrestleMania 33 után távozik

010_raw_11282016jg_0026-f7fa5870cecf28fdf5330608bff31bb4

Ahogy arról már korábban is szót ejtettünk, Chris Jericho januárban mindössze négy hónapra kötelezte el magát a WWE-hez. A WrestleMania 32-t követően távozott volna (ennek is volt betudható az a kis pityergés, amit a Styles elleni győzelem után láthattunk), ám végül úgy alakultak a dolgok, hogy újabb kontrakust írt alá.

Hála istennek, hiszen az utóbbi évek legzseniálisabb karaktere született meg.

Jövőre azonban újra turnézni indulnak a Fozzy-val, ami egész pontosan április végén veszi kezdetét a “Welcome to Rockville” fesztivállal. Májusra már szintén vannak lekötve fellépések, valamint egy új album is érkezik a Century Media-val való együttműködés gyümölcseként.

A hátralévő időben Jericho-nak két komolyabb csatája lesz. Az elsőre december 18-án kerül sor a Roadblock-on, ahol is Seth Rollins lesz az ellenfele. A másik nem meglepő módon Kevin Owens ellen, akivel biztosan összecsapnak. Ezt a viszályt részben az is meghatározza, hogy Owens megtartja-e a Universal Bajnoki címet Roman Reigns ellen a Roadblock-on. Nem elképzelhetetlen, hogy a Styles elleni feudhoz hasonlóan egy hosszabb viszályt láthatunk majd közöttük, ami a Royal Rumble-től egészen a WrestleMania-ig tartana.

3 című bejegyzés “Chris Jericho várhatóan a WrestleMania 33 után távozik” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Elég idős már, elég sokat letett az asztalra. Elég baj, hogy ez a hülye gimmik az egyik legszórakoztatóbb karakter az egész rosterben (technikailag sosem volt kivetni való a munkásságban az én meglátásom szerint, sőt, mindig is nagyszerű előadó volt/van/lesz). Igazából csak gáznak tartom, hogy sok ál/tehetségetelen birkózó jómunkásemberrel van kitömve az egész roster (lásd wyatt family, usos vagy akár kevin owens…. elsőre izgalmas, harmadjára már unalmas, önismétlő, fejlődésképtelen és lapos…)

  Kedvelés

 2. Több mint egy éve full timeban itt van.
  Nem is tudom mikor volt ilyen utoljára Jerichonál, az utóbbi években csak part timer volt.
  Most végre visszatért létrehozta az utóbbi évek legnagyobb,legszórakoztatóbb,”legzseniálisabb” karakterét, győzött a wm en, kapott pusht, amire szintén rég volt példa,erre nem voltak képesek adni neki egy övet?
  Szánalmas.
  Ha mást nem legalább egy ic-t kaphatott volna,hogy meglegyen a tizedik, vagy ha ő kapta volna az a gyönyörűségesen kidolgozott universal címet, még ha csak 1 napra is már akkor is lenne némi
  jelentősége az övnek, ami jelenleg egy kalap szart sem ér.
  Eddig kik is birtokolták?
  Finn Bálor, legenda a new japannál, a legtovább uralkodó nxt bajnok, de mit is csinált a main rosterben?
  annyit hogy mindenkit levert és bajnok lett
  És a jelenlegi bajnok KO, Kevin Owens.
  Istenem.
  Olyan de olyan bajnok lehetne hogy nem igaz.
  Nézzétek meg milyen volt nxt bajnokként, de igen el tudták rontani.
  Végre megkapta amit megérdemelt,erre ilyen hiteltelen bajnokot csinálnak belőle?
  Esküszöm jelenleg a us cím értékesebb a universalnál.

  Kedvelés

 3. Elképzelhetetlennek tartom, hogy Owens a WM-ig bajnok marad. Így is nagyon kellett azért Kevin mellé Jericho, mert az öv megszerzése után inkább lett unalmas mint még jobb karakter… Persze én örülnék ha Owens sokáig bajnok maradna, de ahhoz emelnie kéne a lécen, főleg ha még Jerichot is ellene fordítják. Amúgy meg lesz még egy Rumble ahol jön vissza Bálor, Goldberg, stb meglepne ha ez a leírtak alapján tényleg megtörténne.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s