Triple H az NFL szezon vége után térhet vissza

f4445297ad892291e86b12da44faf22a_crop_north

Triple H-et az Augusztus 29-ei RAW óta nem láthattuk televíziós adáson. Ekkor a mentoráltját, Seth Rollinst megtámadva szinte tálcán nyújtotta át Kevin Owens-nek a WWE Universal bajnoki címet. Seth több lehetőséget is kapott ennek okán, hogy megszerezze az övet, ám egyik alkalommal sem járt sikerrel. A WrestleMania-szezon közeledtével egyre aktuálisabb a kérdés, hogy mikor csap össze Triple H és Seth Rollins.

Dave Meltzer szerint a WWE akkor szeretné azt, hogy Triple H visszatérjen, amikor a nézettséget a lehető legnagyobb mértékben megemelhetné, és azt nem nőhetné túl semmilyen más műsor. Az egyik ilyen lehetséges időintervallum az januárban lesz, amikor az NFL szezon véget ér, és a RAW-nak nem kell versenyeznie a nézettségért.

Az már ismét egy másik kérdés, hogy vajon mikor lépnek ringbe. Egyelőre úgy tűnik, hogy már a Royal Rumble-ön egymásnak fognak feszülni valamilyen módon, és könnyen lehet, hogy a WrestleManiáig húzódik majd a viszály, ahol az egész kiteljesedik, és kiderül, hogy a tanítvány túlnőtte-e a mesterét.

2 című bejegyzés “Triple H az NFL szezon vége után térhet vissza” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Semmi kötekedés, de nem aug. 29-én lett bajnok Owens? Mert én úgy tudom, hogy 22-én egy 4 meccses tournament volt megrendezve, melynek győztesei a F4W résztvevői lettek. KO azt hiszem, hogy Neville-t győzte le.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s