Ric Flair: “A lányom jobb sportoló, mint a Cruiserweight-esek”

WWE legends Nature Boy Ric Flair WrestleMania 25th Anniversary Press Conference Hard Rock Cafe New York City, USA - 31.03.09 Credit: (Mandatory): WENN.com

A WWE Hall Of Famer-je, Ric Flair egy interjúban mondta el véleményét a WWE által foglalkoztatott Cruiserweight Divízióról, valamint lánya jelenlegi és jövőbeli karrierjéről.

A WWE-nél nem régiekben megjelent Cruiserweight Divízió egyre fontosabb szerepet kap, valamint a rajongók is egyre nagyobb élvezettel figyelik a szervezet adásait, ahol a tehetséges, mozgékony fiatalok szerepelnek. A cég legendáját , a Nature Boy-t egy The Sun-nak adott interjújában a Divízióról kérdezték, ahol a 69 éves Hall Of Famer kijelentette: “Ashley (Charlotte) jobb sportoló, mint a Cruiserweight Divízió tagjai”.
Flair ezt követően hozzátette, hogy tiszteli azt a koreográfiát és azt a rengeteg munkát, ami egy-egy mozdulatuk mögött lapul. Elismeri őket pankrátorként, viszont nem gondolja, hogy a Cruiserweight szekció tagjai képesek lennének összehozni egy olyan csatát, mint, amilyen Charlotte Sasha elleni küzdelme volt.

A pár hete visszatérő Ric-et egy RAW adáson felpofozta saját lánya, aki ezzel tudatta mindenkivel, hogy nem tart a későbbiekben igényt édesapja segítségére. A cég emellett tisztában van azzal, hogy nem tudja túl sokáig húzni Sasha és Charlotte konfliktusát és történetvonalait, ami így is nagyon hosszú ideje tart már. A WrestleMania 33-ra tekintett előre Ric, aki a felröppent pletykákról is mondott pár személyes véleményt: “Nagyon sokan szóba hozták Ronda Rousey-t a WWE-vel. Elmondhatatlanul boldog lennék, ha megvalósulna egy Ronda-Charlotte küzdelem a WreslteMania 33-on, hiszen hatalmas mérkőzést láthatnánk. Attól függetlenül, hogy ki szerezné meg a győzelmet, egy feledhetetlen találkozót hoznának össze a hölgyek”.

Flair az interjú végén magabiztosan kijelentette, hogy tisztában van a lánya teljesítőképességeinek határával és korlátaival. Ebből kifolyólag pedig büszkén állíthatja, hogyha a WWE szeretné, akkor Charlotte bármelyik adás főeseményén képes lenne azzal a színvonallal és erőbedobással küzdeni, mint a Sasha elleni meccsében.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s