Ellentét Shane McMahon és Triple H között? – négy éves sztori került nyilvánosságra

shane-vince-stephanie-mcmahon-1481394822-800

Shane McMahon idei visszatérése volt az egyik legnagyobb momentum, amiben részünk lehetett az esztendő során. A “tékozlú fiú” hét év kihagyást követően bukkant fel a terepen, hogy átvegye a RAW irányítását. A minap viszont nyilvánosságra került egy sztori, ami szerint erre akár négy évvel ezelőtt is sor kerülhetett volna.

A VICE Sports szerint 2012-ben problémák merültek fel a vezetőségen belül, ugyanis komoly nézettségi gondokkal küzdött a szervezet. Vince McMahon rendkívüli produkciós meetinget hívott össze, amire hivatalos volt Shane McMahon is. Ez, és Shane érkezésének oka hidegzuhanyként érte Stephanie-t, valamint Triple H-et, ugyanis Shane-O terve az volt, hogy jó barátjával Jrames Fey-el karöltve átveszik az irányítást a teljes kreatív részleg fölött. Triple H a hír hallatán teljesen kiborult – talán veszélyben érezte pozícióját? Gondoljunk csak bele: Ha Shane akkor pozíciót szerez, véghez vihette volna ezt a rengeteg mindent Hunter az elmúlt négy évben? Ami tény, hogy az eset egy hatalmas konnfliktust robbantott ki Shane, illetve a Triple H & Stephanie páros között. O-Mac tervének volt egy nagyon lelkes támogatója, nevezetesen Kevin Dunn produkciós igazgató, aki Mr. McMahon jobbkezének számít immár több évtizede. Rosszmájú hangok szerint Dunn azért is szorgoskodott annyira Shane-O magasrangú kinevezése mellett, mert amúgy ki nem állhatja Triple H-et.

Az egészből végül semmi sem lett, ugyanis Shane tervét végül elvetette Vince. O-Mac idei visszatérésénél elhangzott egy olyan dolog a ringben, hogy Vince annak idején fiának ítélte az irányítást miután ő visszavonul. Kitudja, hogy ebben mennyi az igazság, de a jövőben nem kizárt egy nagyon komoly hatalmi harc a testvérek között, ami a cég irányításáért fog zajlani.

3 című bejegyzés “Ellentét Shane McMahon és Triple H között? – négy éves sztori került nyilvánosságra” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Mondjuk, ha Dunn utálja Triple H-et, akkor Hunter nagyon nagy arc lehet, és biztosan nagyon jó fej. Dunn egy p#cs.

  Kedvelés

 2. Tisztelt szerkesztőség! Nem a cikkhet tartozik, de nyílván nektek is feltűnt, hogy van itt egy Mr. Igazság nevű kommentelő, aki már-már betegesen próbálja sértegetni és szerinte kioktatni azokat, akiktől eltér az ő magánvéleménye. Az elmúlt néhány órában végeztem rajta egy “orvosi vizsgálatot” és az alábbiak jöttek le:
  -Nem tarta tiszteletben mások véleményét.
  -Megpróbálja a saját akaratát ráerőltetni a többiekre.
  -aki nem ért vele egyet, azt letrollozza.
  -Közben ő maga a troll.
  -Beteges módon mindent megtesz annak érdekében, hogy övé legyen az utolsó szó.
  -Minden kommentjébe belecsempész egy kis rosszindulatot és/vagy beszólást.
  -Nem tudja elviselni, hogy nem mindenkinek ugyanaz a kedvence, mint neki.
  -Még a kákán is csomót keres
  -99% (vagy inkább 1000), hogy erre a magánvéleményembe is megpróbál majd belekötni kulturálatlan és sértőnek szánt megjegyzésekkel.

  Az rendben van, hogy van itt 1-2 érdekes stílusban kommentelő felhasználó (talán én is), de ők nem trollkodnak, hanem csak véleményt alkotnak! Tudom, hogy le kellett volna szarnom, amit írt, de a teszt érdekében muszáj voltam reagálni. Ha olvassátok ezt a hozzászólást, nyugodjatok meg, mert bizros, hogy nem csak én vélekedek így erről a szánni való személyről, úgyhogy kérlek titeket, hogy tegyetek valamit!

  Kedvelés

  1. Én is végeztem rajtad egy “Orvosi Vizsgálatot” és az alábbiak jöttek le.
   – Ön betegesen rajong értem.
   – Minden kommentem alá oda TROLLKODIK
   – Ön egy hatalmas TROLL
   – Fáj önnek, hogy van egy olyan ember, mint én aki kiáll, és harcol az olyan TROLL emberekkel, mint maga.
   – Ön súlyos mentális problémákkal küzd.
   – Ön nem tudja elviselni, ha egy normális jószívű ember, kedvel egy pankrátort, ezért oda trollkodik másokhoz, és alpári módon oda szól nekik.
   Szóval megállapíthatom, hogy ön egy megkeseredett ember, aki az interneten próbál figyelmet szerezni.Felhívom a tisztelt Adminok figyelmét, hogy cselekedjenek, és együtt űzzük el a trollokat innen.Köszönöm szépen!

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s