Vasárnap biztosan véget ér Charlotte és Sasha viszálya

charlotte-flair-and-sasha-banks-raw-womens-championship-1481635936-800

Három éves karrierjük alatt ez lesz a 15. összecsapásuk egymás ellen. Vitathatatlan, hogy női fronton róluk szólt a 2016-os esztendő. Az év rivalizálása Slammy-re is esélyes párharc utolsó felvonása következik vasárnap este a Roadblock: End of The Line PPV-n.

Mindketten háromszoros bajnokként érkeznek az eseményre, ami ismételten történelmi jelentőségű lesz. RAW főesemények, Hell in a Cell csata, Falls Count Anywhere ütközet – erről szóltak az elmúlt hónapok Sasha és Charlotte között, most pedig a WWE első 30 perces női Ironman meccsére készülnek. A tegnapi RAW-n egyikük sem szerepelt, ugyanakkor levetítésre kerül egy promó videó, ami keretbe foglalja az elmúlt hónapokat.

Corey Graves megjegyezte, hogy a szerződés értelmében a vesztesnek nem jár visszavágó! Innentől pedig szinte biztos, hogy címvédést fogunk látni – először (!) a viszály történetében.

Egy gondolat a(z) “Vasárnap biztosan véget ér Charlotte és Sasha viszálya” című bejegyzésnél

  1. Sasha a Kedvencem de mivel már nagyon kellene SASHA Hell-nek hogy elkezdődhessen a SASHA Bailey Viszály így jobb volna ha SASHA bukná az Övet és akkor már TALÁN Charlotte is FACE lesz ha megnyeri az Övet de Persze az nagyon kicsi az esély erre 😦

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s