WWE Roadblock: End of The Line 2016: 5 történés, ami a pletykák alapján bekövetkezhet

roadblock-1481888180-800

Vasárnap este kerül megrendezésre az év utolsó PPV eseménye, amit a RAW Brand prezentál nekünk. Számos érdekes párosítással készül a szervezet, amik közül jó néhány izgalmakat és pletykákat rejt magában, hogy mi is fog történni pontosan.

5. Triple H visszatér

images

A Hell in a Cell után ezúttal is porondon a téma, viszont most nagyobb is a valószínűsége. Seth Rollins az elmúlt hetekben szinte egyáltalán nem foglalkozott Chris Jericho-val, akivel meccse lesz a PPV-n. Helyette kétszer is kijelentette a RAW adásain, hogy Triple H-t akarja – utalva vissza ezzel az augusztusban történtekre, amikor is Hunter egy támadást követően hátat fordított addigi kegyeltjének. A Rollins vs. Jericho csata forgatókönyvei között szerepelhet, hogy Seth amiatt veszít mert Triple H ismét keresztbe tesz neki. Ez nem gyengítené Rollins karakterét, Jericho pedig győzelemmel mehetne Owens ellen. A másik, hogy Owens megpróbál segíteni Jericho-nak, de mindez rosszul sül el így Rollins zsebeli be a győzelmet. A harmadik és egyben legrosszabb variáció, hogy egy beavatkozás mentes küzdelmet láthatunk, amit végül megnyer egyik, vagy másik fél.

4. Charlotte újra legyőzi Sasha Banks-et a PPV-n

sasha-charlotte3-1481888277-800

Sasha mindhárom bajnoki címét úgy szerezte, hogy heti adáson győzte le Charlotte-ot, aki viszont a PPV-n esedékes visszavágón rendre legyőzte ellenfelét. Ez most is megtörténhet, hisz ne feledjük: ott mozog a storyban Ric Flair, illetve Charlotte-nak van egy rekordja is, aminek értelmében debütálása óta nem veszített egyéni küzdelmet PPV eseményen. Nagyon fontos továbbá kihangsúlyozni: a szerződés értelmében akárki is nyer, a vesztes félnek nem jár visszavágó.

3. A New Day elveszíti a Tag Team öveket

new-day2-1481888326-800

Most, hogy megvan a rekord, sokan arra számítanak, hogy a New Day az első adandó alkalommal elveszíti a bajnoki öveket. Erre már most vasárnap esély nyílik, hiszen ismét Cesaro és Sheamus párosa ellen kell bizonyítani a triónak.

2. Roman Reigns nem lesz Universal Bajnok

roman-ko-1481888585-800

Korábban ugyan felvetődött annak a lehetősége, hogy Reigns elnyeri az övet, de jelenleg erre a legkisebb az esély. Owens valamilyen módon megvédi a Universal Bajnoki övet, hogy aztán tovább léphessen Jericho-ra, aki szintén megjelenhet a címmeccs alatt. Owens-től továbbra sem lenne célszerű elvenni az övet, hiszen benne van a pakliban, hogy a felépülő Finn Bálor ellen védje azt meg a WrestleMania 33-on, ami sztori szempontból is helytálló lenne, hiszen Owens gyakorlatilag Bálor sérülése miatt (is) nyerte el a címet.

1. Ismét a hölgyeké a főmeccs

banks-flair-1481172987-800

A Hell in a Cell-hez hasonlóan nagyon úgy tűnik, hogy a Roadblock főmeccsét is Sasha és Charlotte fogja vívni. Újabb történelmi jelentőségű csata lesz, hiszen egy 30 perces Ironman meccsen csapnak össze, ami egyben a feud záró összecsapás is lesz.

8 című bejegyzés “WWE Roadblock: End of The Line 2016: 5 történés, ami a pletykák alapján bekövetkezhet” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az uni övért mi a jó francért nem megy senki???Ott van a gólem,simán jó feud lehetne..de hát..
  Bukik a trombitás fattyúk,de lehet még nem most..Cesaro hipo párosban sok minden van még,de tekintve h KI MINDENKI bukott már el előttük..a legnagyobb az lenne ha visszajönnének a 3 d fiúk és ők fejeznék ezt be.,ők pusholták egekig őket most meg feud és elverés..álom édes álom..
  Ha ko nem lenne cserejátékos az övre, a Jeriko formáció jó tt bajnok lett volna de jó h máshogy alakultak a dolgok.

  Kedvelés

 2. Kev nagyon unalmas bajnok, benne van a pakliban hogy elbukja az övet, még el is hinném ha Roman nem lenne us bajnok.
  Kizárt hogy dupla bajnokot csináljanak belőle, ez a meccs csak azért kell hogy érzékeltessék hogy Roman us címmel vagy a nélkül de még mindig top guynak számít.
  A new day szerintem nem most fog bukni,Sheamus kinézetével meg csinálhatnának már végre valamit, végre megint face, bár csak tag teamben de ennél az okádék jobber heel youlookstupid karakternél bármi jobb.
  Már csak vissza kéne csinálni amit a képével műveltek.

  Kedvelés

  1. Sok mindennel egyet értek amit írtál.. Owens-sel kapcsolatban úgy érzem, hogy nem rossz bajnok ő, egyszerüen csak rosszkor volt rossz helyen, abban az értelemben, hogy bár ő a bajnok, de mindenki tudja hogy csak “pótlék”. Nem az ő érdeme, tulajdonképpen nem ő nyerte meg a címet, hanem Triple H, Balor nem vesztette el a címet, hanem sérülés miatt adta le… abban a szituációban ő volt majdhogynem az egyetlen logikus megoldás, Reigns overpush-olt karaktere a néputálat egészen új szintjén helyezkedett el akkoriban, Finn Balor épp Rollins ellen nyerte meg a címet, szintén logikátlan lett volna neki adni , Cass szinte csak véletlenszerüen volt a Fatal 4 meccsben, így egyedül Owens maradt mint opció. Kicsit úgy tünik nekem, hogy a kreatívok elindították a Triple H-Rollins feudot, egész kíváló módon, de aztán meg nem tudták hogy hogyan folytassák a sztorit Owens-el mint bajnokkal.

   Kedvelés

 3. Mivel nincs visszavágó ezzel jóformán elspoilerezték hogy Sasha nyer.
  Legalább is normál esetben így lenne.
  De ebben a feudban nincs logika, már már a végtelenségig húzzák.
  Logikus lenne Sasha címvédése és kijárna neki egy hosszebb uralkodás, de szerintem csak azért is Charlotte fog nyerni és a következő ellenfele Bayley, Sasha pedig heelként fogja megkapni a visszavágóját.

  Kedvelés

 4. Sztem Flair bekavar és Charlotte totálisan elveszít vagyis itt már nem szabad visszaadni Charlottenak az övet elég volt a hot potatoból. Ezen kívül szinte az egész card szinte érdektelen, főleg ha nem jön HHH, Reigns meg csúnya eset lenne megszerezné mindkét övet.

  Kedvelés

 5. Nem kell hogy charlotte nyerjen. vagy lehet azt akarják hogy charlotte nyer sasha elmegy nia jaxel feudolni, charlotte meg baylivel, baylie valahol megnyeri a cimet sasha oda megy gratulálni és meg támadja és így vesz hell turnt sasha.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s