CM Punk viccet csinált egy WWE-s visszatérésre irányuló kérdésből

cm-punk-wwe-2k18

Jövő héten a RAW és a SmackDown is Punk szülővárosában, Chicago-ban kerül megrendezésre. Az elmúlt alkalmakhoz hasonlóan, várhatóan most is szét-trollkodják majd az adást a rajongók, Punk nevének skandálásával.

Azt már tudjuk, hogy jövő hét kedden John Cena visszatér, de egy rajongó inkább arra volt kíváncsi, hogy Punk esetében is számíthat-e hasonlóra. A válasz jött is, iróniától hemzsegve:

A kérdező:
Visszatérsz a chicagoi SmackDown-on hogy tönkretedd Cena visszatérését, igaz?

Punk válasza:
Természetesen. Ez egy hatalmas titok annak ellenére hogy kamu.

Bár első ránézésre is szembetűnő a megjegyzés epés éle, sok rajongó mégis izgalomba jött, hogy kedvence talán visszatér a legnagyobb wrestling promócióhoz, a nem túl sikeres UFC debütálás után. Ettől függetlenül mindannyian tudjuk, hogy a visszatérés nem fog megtörténni, maga Punk is számtalanszor hangsúlyozta, hogy nem kíván újra a WWE kötelékébe lépni.

Utoljára a 2014-es Royal Rumble-on láthattuk, amikor is Kane ejtette ki őt a Rumble meccsből. Ezt követően viharos körülmények között távozott a szervezettől, a pontos okokról pedig mindkét félnek más álláspontja volt. Punk végül a saját esküvője napján tudta meg, hogy elbocsájtották. UFC-s debütálása ugyanabban az arénában volt, ahonnan 2014-ben kiviharzott az ominózus RAW előtt, az Embedded egyik epizódjában például láthattuk is, ahogy Punk megkeresi azt az irodát, ahol utolsó beszélgetését folytatta Vince McMahon-nel.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s