Vince McMahon lemondott Sasha Banks-ről? A Chairman a Bayley vs. Charlotte viszályban lát több dollárt

042_raw_12192016ej_1959-f93d7a34577c22b47032e225d461ad44

Sasha Banks harmadszor is elveszítette a RAW Women’s Championship-et, miután a vasárnap esti Roadblock: End of the Line-on 3:2-es vereséget szenvedett Charlotte Flair-től a WWE második Női Ironman meccsén.

163_raw_12192016ej_3086-5d14981b62bb4363e44ec17647c25ab5Azt már a mérkőzés előtt is sejthettük, hogy a győztes lesz majd Bayley ellenfele a WrestleMania szezonban. Végül Charlotte lett ez a bizonyos személy, mégpedig azért – mert Mr. McMahon szerint több potenciál van Bayley-ben, mint a szervezet Top Babyface karaktere, nem utolsó sorban pedig úgy véli, hogy a Hugger lány bajnokká válásában is több pénz van a Heel Charlotte ellen, mint adott esetben lehetne a Heel Sasha ellen. A fáma másik része úgy szól, hogy sosem akartak hosszú bajnoki regnálását Sasha-nak, ami szintén azt támasztja alá, hogy Bayley-ben nagyobb lehetőségeket látnak.

A jelenlegi tervek szerint a Bayley kontra Charlotte viszály első PPV-s mérkőzésére a Royal Rumble-on kerül majd sor a 65.000 férőhelyes Alamodome-ban. Ezzel párhuzamosan a RAW másik nagy Női meccsét a hétfőn látottaknak megfelelően Sasha Banks, valamint Nia Jax részvételével fogjuk látni. Banks jövője szempontjából sok minden kiderül majd a Jax ellen viszályból, legfőképp az, hogy mégis hová is szeretnék pozícionálni a Bo$$-t.

Dave Meltzer a Wrestling Observer műsorában arról beszélt, hogy Sasha Banks-nek ettől függetlenül továbbra is egy nagy meccs van tervezve a WrestleMania-ra. Azóta Sasha-t két személlyel is szóbahozták, az egyikük Emma(lina), a másik pedig a UFC üdvöskéje Paige VanZant, akit szintén meg szeretnének szerezni a WrestleMania 33-ra. Egyébiránt Charlotte-ot is szóbahozták az egyik UFC-s arccal, méghozzá Ronda Rousey-val.

Az alaphelyzetről biztos sokat lehetne vitatkozni. Vajon tényleg több pénzt jelent a szervezet számára a Bayley kontra Charlotte, mint a Bayley kontra Sasha a WrestleMania-ra? A vasárnap esti eredmény elképesztően megosztotta a WWE Univerzumot, és nem feltétlenül csak azért, mert szinte mindenki várta, várja a Bayley vs. Sasha WrestleMania mérkőzést.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s