Randy Orton kontra Bray Wyatt a WrestleMania 33-on?

img-randy-orton-vs-bray-wyatt-tonight-at-wwe-backlash-245

Az ősz egyik legnagyobb riválizálásnak szánta a szervezet Randy Orton és Bray Wyatt párharcát, de mindez nem hozta a várt érdeklődést, így egy szép csavart vittek a sztoriba, amivel mindkét szupersztár jól járt.

“Ha nem tudod legyőzni őket, csatlakozz hozzájuk”! – mondta Randy Orton azt követően, hogy egy RKO-val tálcán kínálta Kane legyőzését Bray-nek. A Vipera ekkor átállt a “sötét oldalra”, nemsokkal később pedig a SmackDown Tag Team öveit is elhódították Wyatt-el, ami utóbbi első bajnoki címe volt WWE-s pályafutása alatt.

A legfrissebb jelentések szerint a Royal Rumble-re várható az, hogy Randy kilép a formációból, alapot adva ezzel kettejük következő nagy párharcának. Randy és Bray minden bizonnyal az American Alpha ellen fogják megvédeni az öveket a 2017-es esztendő első PPV eseményén, amiről az előbb említett Orton akció miatt az Alpha távozik majd bajnokként. A No Mercy-n Wyatt nyert, így a párharc állása 1:0 az ő javára. Összecsaphatnának akár a februári Elimination Chamber PPV-n is, de itt az egyéni mérkőzésük nehezebben kivitelezhető a Chamber meccs miatt, aminek tétje lehet a WWE Bajnoki cím, vagy annak kihívói státusza a WrestleMania 33-ra. Bármelyik is legyen adott esetben, mindketten szerepelhetnek a csatában, ami alatt olyan események következnének be, amik újabb okot adnak a szóban forgó WrestleMania küzdelemre.

Mint például 2014-ben, amikor is a Wyatt Family megtámadta a meccsben lévő John Cena-t, aki emiatt esett ki az övért folyó küzdelemből.

Ha összejön Orton és Wyatt derbije a Mania-ra, a győztes jó eséllyel a WWE Bajnoki cím kihívója is lehet a folytatásban. Nemrég mindketten kihangúlyozták terveiket a jövőre nézve, Randy célja a 13. világbajnoki cím megszerzése, Bray-t pedig annyira feltüzelte a Tag Team övek elnyerése, hogy még éhesebb lett a sikerre, így mindenképp látómezejében tartja a WWE Bajnoki övet, s annak éppen aktuális birtokosát.

Bray szempontjából érdekes lehet a 33. WrestleMania alakulása, hisz most már nem ártana győznie a nagy eseményen. Eddigi három fellépéséből kétszer veszített (John Cena, majd Undertaker ellen), tavaly pedig méretes zakót szabott rájuk John Cena, valamint The Rock duója.
Randy tavaly sérülés miatt kihagyta az év legrangosabb eseményét, 2015-ben viszont minden idők egyik legnagyobb és legikonikusabb RKO-jával győzte le Seth Rollins-t.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s