John Cena az est legjobb mérkőzésén tért vissza

20161213_sd_preview_fatal4way_cena-ede6c6dbcd905ad8b6fbc7380f2219a2

John Cena tegnap este visszatért a SmackDown New York-i Live Event adásának főmérkőzésén, ami egy Triple Threat küzdelem volt a WWE Bajnoki címért.

A csata sémája részben erősen hasonlított a No Mercy PPV-n látott Triple Threat mérkőzéshez. A Suplex City sigmusuk is felharsantak abban a pillanatban, mikor Cena egyszerre adott German Suplex-et Styles-nak és Ambrose-nak. Nem hiányzohattak a Let’s go Cena-Cena Sucks Chant-ek, de akadt például a mérkőzésnek olyan periódusa is, amikor az AJ Styles-AJ Sucks rigmust zengte rendületlenül a közönség. A záró szakaszban végül Cena kiosztotta az AA-t Ambrose-nak, de érkezett Styles székkel, hogy lecsapja vele riválisait. Először Cena-t ütötte le, majd Ambrose-t övön alul, amit követően a bajnok kopogtatta a Lunatic Fringe-et.. Cena és Styles kakaskodásával zárult a műsor, AJ pedig elszenvedte az AA-t.

A többi mérkőzéssel kapcsolatban két dolgot érdemes kiemelni. Az első, hogy James Ellsworth megnyerte élete első mérkőzését tisztán, miután lerúgta a No Chin Music-cal Curt Hawkins-t. Dolph Ziggler és The Miz Steel Cage csatája az előzetes promócióval ellentétben nem az IC övért zajlott, így pedig a ShowOff meg is nyerte az összecsapást.

Ma este következik az év utolsó SmackDown adása, ami a Wild Card Finals elnevezést kapta, láthatunk majd három címvédő csatát, valamint John Cena tévés visszatérését is, amiből kiderül, hogy mi a Cenation vezetőjének következő célja.

3 című bejegyzés “John Cena az est legjobb mérkőzésén tért vissza” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Namármost..müzli lehet csilliószoros bajnok,,de mi jogon is kap AZONNAL címmeccset??Alanyi jogon jár ez neki vagy mi?Ja,mert ő a nagy müzli..aha értem..ennyit az sd ről.Szokásához híven szétfogja trollkodni az egészet..és az eddig lehetőséget sem kapók már nem is fognak ezután se semmit kapni..aki meg övközelben van azt szépen leépíi..de jó is volt nélküle..

    Kedvelés

      1. De miért akadtok ki rajta, mikor ez egy Live Event? A kihagyása előtt is a Triple Threat sztoriban voltak, plusz ezt a meccset november óta így bookolták a show-ra.

        Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s