Újabb slágermeccs a WM palettán: Undertaker vs. Reigns?

undertaker-roman-reigns-wwe-wrestlemania

Január 2-án hivatalosan is kezdetét veszi a Road to WrestleMania, de nem csak emiatt röppennek fel napról-napra újabb és újabb párosítások az év legrangosabb eseményére.

A Wrestling Observer gondoskodott róla, hogy ne vegyük annyira készpénznek azt a bizonyos Taker kontra Cena csatát, hiszen jelentésük értelmében van egy személy, akinek nagyobb szüksége van a Legenda elleni ütközetre, mint “Big match John”-nak.

A WWE továbbra is Roman Reigns-t tekinti a szervezet jövőjének, így nem meglepő módon – építésének szempontjából, ő az egyik, akit látni akarnak a Fenomén ellen a 33. WrestleMania-n. Ugyan a Taker vs. Cena továbbra is porondon van, mint “dream match”, de a mögöttes dolgok értelmében nincs hosszútávú kifizetődése.

De miként jöhet létre a Reigns vs. Undertaker?

Ebben az esetben is úgy kell beszélnünk Undertaker-ről, mint a 2017-es Royal Rumble mérkőzés legnagyobb favoritja – már amennyiben indul. Győzelme esetén abba a kiváltságos helyzetbe kerülne, hogy maga választhatja meg ellenfelét a WrestleMania-ra.

Miért?

A Rumble mérkőzés győztesének az eddigiekhez képest nincs választása, brandje éppen aktuális világbajnoka ellen szerez Title shot-ot. Undertaker viszont jelen pillanatban egyik brandhez sem tartozik hivatalosan, így eldönthetné, hogy a Universal, vagy a WWE Championship-et veszi célba áprilisban. Persze mindebből egyenes úton következne, hogy Roman Reigns legyőzi Kevin Owens-t a Universal Championship-ért január 29-én a Royal Rumble-on. Ez az a pont, ahol a mérkőzés (Reigns vs. Taker) felvetése minden frontról bombázható, ugyanis: Taker neve az évek során egybeforrt a SmackDown-nal, oda is tért vissza a 900. adáson, hogy nézne ki ezután, hogy mégis a RAW világbajnokával csap össze? Roman Reigns győzelmét Owens ellen szintén érdemes fenntartásokkal kezelni mindaddig, míg Roman másik vállán ott pihen a United States bajnoki öv.

Személy szerint nem lenne ellenemre a mérkőzés, de csak is két esetben. Az első, hogy Roman Heel-ként megy bele, mert ha Face-ként győzi le Taker-t, onnantól a világ összes bookingja sem menti meg a karrierjét, ami jelenleg erősen megkérdőjelezhető, mint a szervezet jövője. A második, hogy nem világbajnoki övért zajlik, mert számomra Taker személye nem fér össze a Universal Championship-el sem bajnokként, sem kihívóként.

Ugyanakkor a RAW már így is biztosan adni fog három Top mérkőzést a Mania-ra (Rollins vs. Triple H, Goldberg vs. Lesnar, Owens vs. Jericho/Bálor), amik mellett súlytalanná válhat a szóban forgó párosítás.

2 című bejegyzés “Újabb slágermeccs a WM palettán: Undertaker vs. Reigns?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Az nagyon tetszene, hogy Taker azt választhatna akit akarna ebben lenne egy kis rejtély izgalom… Na, de ilyen áron? Reignst szerintem már az megint eltemetné ha egyszerre lenne bajnok két övvel. Heelként nem lenne rossz megoldás, de szerintem itt már nincs lehetőség meghúzni neki a heel turnt. Nem tudom amit már pár poszttal ezelőtt is írtam totál feleslegesen (persze a Rumble jegyeladások miatt nem) hozták vissza Takert promózni a Smackdownon…

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s