Cena bekóstolta Reigns-t, aki nem várt sokat a válasszal – Twitter csata a szupersztárok között

johncena-2-696x391

Tegnap délután Twitteren feszültek egymásnak a világbajnoki övek kihívói. Az eset alapját az a videó szolgáltatja, amiben Owens trash talkja közben Reigns elneveti magát. Mint másnap Roman twitter posztjából kiderült, azon kezdett nevetni, hogy a KO által bemondott merchandise adatok kevesebb pénzt jelentettek a kanadai számára, mint Roman merch keresete még a Shield-es időszakból. Cena ezután valami különös oknál fogva úgy érezte, hogy ideje komolyra fordítani a szót, és kicsit bekóstolni kollégáját.

Azzal nyitotta a virtuális fogadó-órát, hogy míg Roman gúnyt űzött abból (a pénzből), amit az emberek keresnek , Ő az Atlanta-i GeorgiaTech Football központban volt (a mellékelt videóval is jelezve, hogy hasznosabban töltötte idejét). John odabiggyesztette még a recognize hashtag-et, vagyis “felismersz” – ezzel utalt a teremre és magára a helyre, ami egyébiránt Reigns korábbi alma matere az egyeti időszakból.

Nem kellett sok, robbant a közösségi média (jórészt Roman rajongói által, ami nem volt nehéz, hisz Reigns az egyik leglájkoltabb szupersztár a Twitteren), hamarosan pedig érkezett is a válasz a BigDog-tól, aki először is leszögezte, hogy amit felismer az az, hogy Cena-nak gőze sincs arról, ami itt folyik, szóval inkább azt tanácsolja neki, hogy foglalkozzon a saját dolgával súlyostul, recognizeostul.

– reagált Reigns a #GuestMyHouse, vagyis “vendég a házamban” hashtag-gel, ami gyakorlatilag egy választűz volt Cena-nak a GeorgiaTech kihangsúlyozásáért.

John Cena egyre inkább kezd heelesedni?

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s