Undertaker és Shawn Michaels január 9-én visszatér a RAW-ra!

1e6ddb6d664012e55aa910adbd013d60_crop_north

Máris befutott a nap híre?

Egybehangzó külföldi jelentések szerint, The Undertaker és Shawn Michaels is ott lesz január 9-én a New Oleans-i RAW adáson. Az okok egymástól függetlenek természetesen. HBK szerepéről jelenleg nincs érdemleges információ, így csak találgatni lehet. Vajon a közelgő “Gavin Stone feltámadása” című filmben való szerepének promótálása lesz elrejtve egy szegmensbe, vagy esetleg Seth Rollins-al bonyolódik majd eszmecserébe az Architect, valamint The Game közti ellentétről? Undertaker-rel kapcsolatban az első és egyben legfontosabb felvetés, hogy bejelenti majd részvételét a Royal Rumble mérkőzésbe.

Arra a kérdésre, hogy “de miért pont a RAW-n?” valószínűleg sokan sejtitek a választ. A hétfő esti show színvonala, valamint érdekeltsége kicsit megcsappant az utóbbi időben, a SmackDown ezen a héten meg is verte nézettségben, így nem meglepő, hogy Mr. McMahon előhúzza a “legendák feliratú ütőkártyát”, amit ilyen esetekben szokott alkalmazni a szervezet.

Ennek a RAW-nak külön pikantériát adhat a helyszín, hiszen itt tört meg az Undertaker legendás szériája Brock Lesnar keze által.

8 című bejegyzés “Undertaker és Shawn Michaels január 9-én visszatér a RAW-ra!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. De mért?!
  Taker az sd re tért vissza, kijelentette hogy az sd az ő igazi otthona, erre ahogy a raw egyszer veszít már hozzák is Takert…. grat tényleg
  Akkor most hogy is van ez?
  Sd-s de amikor a raw szarban van akkor raw-os lesz?

  Kedvelés

 2. No comment de tényleg…-.-” ennyi erővel akkor minden SD-re behozhattak volna egy legendát de most hogy a RAW egyszer alulmaradt (hozzá teszem teljesen jogosan) most már egyből 2 legendát is vissza kell hozni úgy hogy Taker lenyilatkozta hogy a Smack Down mindig is az otthona volt… reménykedem benne hogy a kékeket megy fényezni mert ha nem akkor be ne tegye még egyszer a lábát egy SD-re és ezt nagy Taker fan-ként mondom… Ha tényleg úgy van ahogy a cikkben is írjátok hogy ott jelentkezik be a Rumblera akkor nagyon pipa leszek… Ajánlom hogy a Smack Down-t képviseltessék vele hiszen a kékeknek most nincs egy olyan embere aki képviselhesse őket. Bár én Zigglert és Corbint ide mondom de nem kettejük közt fog kikerülni a nyertes… Sőt elmegyek odáig hogy azt se tudom ki nyerje meg.. Joe korai lenne , Samit ha pusholták volna az Owens utáni győzelmétől fogva akkor ő…talán Chris, Owensel fasza meccset összehoznának de kár lenne őket szét szedni..

  Kedvelés

  1. rr győztes-elmélkedés
   bálorka kihuzva,mikor visszajön azonnal visszavágózik..
   kentaurnak nem kell rr-t nyernie hisz mindig kap lehetőséget,minden héten az övért..úgy h bajnok lol
   júdás detto + hhh-al meccsel/feudol
   gólemre tippelek h vele kezdenek valamit és mehet az övért,de ez ot siklik ki h us övért se küldik..
   seth rogen mintha jelen se lenne..
   corbin detto
   Wyatték MOST MÁR MEHETNEK A RR-E hisz bukták az övet,bár lehet visszavágóznak..
   Jerichot mondom még esélyesnek
   lesnar,goldberg egymással vergődnek
   meglepetés emberek lesznek,talán joe is jön és talán vele nyeretik meg..
   Vagy maga hunter..

   Kedvelés

   1. Wyatt Orton meccset mondanak a Maniara szóval szerintem közülük senki nem fogja, Strowman nincs kész és ha így halad nem is lesz, Angle returnt mondanak, Taker ha nyeri Cenaval de nem övért kéne mert ha Cena megveri nagyon de nagyon de nagyon elfogok ragelni, ha Miz leadná az övet és megnyerné hm… jó lenne ha lenne egy világbajnoki futása főleg hogy Maryse is itt van mert számomra Miz most lett megint szórakoztató, főleg hogy az asszonykával trollkodhat maga mellett :D:D:P

    Kedvelés

    1. rusev is jelen lesz valszeg,de neki nem sok kolbász terem már a kerítésen..
     Angle nagy arc,legenda,de ne térjen vissza..minek?Jobbolni?
     Tudod ki kéne ide? RVD..ennyi.Pár éve jütt,jókat meccselt majd eltünt..
     Ritka tré rr lesz úgy lrzem,sok húzónév meccsel,sok töltelék karakter lesz most.
     Lehet mysteryo is most tér vissza,de csak beköszön..
     berettát is visszaakarják csalogatni..de minek..jó panki,de nem becsülték meg soha.
     the rock is benézhet,van az a pénz..

     a gólem most jobban áll mint a családdal bármikor is..kár volt őt oda betenni,mert egy szörnyeteg..de nem kezdtek vele semmit,most meg azért pusholgatják orrba szájba,neki hájmen csajnak kéne lenni,és felemelkedhetne..vagy us öv..valami kell,mert ha igy halad megy vissza a barlangjába..Még 1 x,ilyen szintre mint mainmost van nem tudják felhozni..

     Kedvelés

     1. rusevet is csak kínkeservesen tudták miután müzli elbánt vele..majd kentaur is..most meg..a taj mahallal vergődik pfff

      Kedvelés

     2. Baretthez kapcsolódón érdekes hogy mindig akkor tudnának kezdeni valakivel valamit amikor már nincs itt…-.-” ha van esze akkor nem jön vissza, Del Rionak is ígértek fűt fát aztán az United övnél tovább nem jutott..

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s