A 2016-os statisztikánk – Számok, régiók és poénok

SONY DSC

A 2016-os esztendőben sikerült minden egyes szempontból fejlődnünk és jobb statisztikát elérnünk, mint az elmúlt évek bármelyikében. Ezzel a cikkel szeretnék az eseményekben és eredményekben gazdag 2016-tól búcsút venni és megköszönni az nektek, olvasóinknak, hogy folyamatosan figyelemmel követték az oldalunkon a szervezet adásait és híreit. Emellett hatalmas gratuláció illeti a WWE-Pankráció szerkesztőségének tagjait az oldal iránti elhivatottságuk és odaadásuk miatt…Nézzük is, hogy mit sikerült elérnünk:

Az oldal nézettsége

 • A 2016-os év folyamán sikerült összegyűjtenünk több, mint 1.200.000-es lapnézettséget.
 • A legnézettebb híreink talán a cég legnagyobb 3 eseményéhez kötődnek:(A legolvasottabb cikkünk a 2016-os Royal Rumble összefoglalója volt, amit a WrestleMania 32. eredménybeszámolója követett, majd a SummerSlam 2016-os adása követett.)
 • Összesen 121 különböző országból érkeztek látogatóink, amik közül a legtöbben: Magyarországról, Romániából, Szlovákiából, Németországból, Az Egyesült Királyságból, valamint az Egyesült Államokból…Örömteli meglepetés volt, hogy olyan régiókból is több találatot tudtunk összegyűjteni, mint Srí Lanka, Malajzia, Ecuador, Zimbabwe, Tajvan, Indonézia…És még sorolhatnánk.

Hogyan találtátok meg az oldalunkat?

 • Természetesen a legtöbben a Facebook oldalunkról átkattintva érkeztek a WordPress oldalunkra, amit követően legtöbben a böngésző keresőmodulját használták.
 • Emellett számlálhattunk találtatokat a Youtube-ról való átkattintással, valamint sikerült bekerülnünk a WordPress legnépszerűbb weboldalai közé is párszor.
 • A leginkább használt keresőszavak, amivel ráakadtatok az oldalunkra a “WWE”, valamint a “WWE Hírek” volt. Azonban sokan kerestétek fel minket határozottan a “WWE WordPress” beírásával.A sok keresés között bujkált egy-egy nevetésre késztető szó, amivel megtalálta az olvasó a mi weboldalunkat. Ezekből említenénk meg párat nektek:
  • Volt olyan olvasónk, aki a 13. Kerületi Népfürdő utcát szerette volna megtalálni a “népfűrdő uca 13 ker” beírásával, de helyette a weboldalunkat érte el.
  • Találkozunk olyan kereséssekkel, akik szerették volna megtekinteni a szervezet pár hölgyének, Charlotte-nak, Alexa Bliss-nek, Lana-nak, sőt még egy úrnak, TJ Perkins-nek is a  pornográf filmjeit. Természetesen nem szerepeltek ilyen tartalmakban a pankrátorok.
  • Látogatott el hozzánk olyan internetező, aki a Kaptár 5 filmjére volt kíváncsi, azonban a mi honlapunkon kötött ki. Reméljük, hogy legalább olyan szórakoztató volt neki a pankráció, mint Milla Jovovich alakítása.
  • Egy Úr/Hölgy a “kirugta a labat majd visszarakta video” mondat begépelésével találhatott meg minket…
  • Valaki szerette volna búcsúztatni az őszi hónapot a “viszlát október” begépelésével, de helyette egy kis profi pankrációval találta szemben magát.
  • Volt, aki csak annyira volt kíváncsi, hogy mikor halt meg Dean Ambrose…
  • Találkoztunk olyannal, aki azt a kérdést tette fel a Google-nek, hogy “mit eszik acsuka“. Sajnos erre nem tudunk válaszolni, ahogy arra sem, hogy mit eszik Asuka…
  • Valaki Dwayne Johnson-ra volt kíváncsi és begépelte, hogy: “dörákos képek pankráció“. Szerencsére sikerült eljutnia a céljához és egy pankrációval foglalkozó felületen kötött ki.
  • Egy rajongó a “nincs my career mode a wwe2k16 ban xbox 360 ra?” beírásával talált meg minket, amivel a leghosszabb keresőmondatot hozta létre. Ezúton szeretnénk neki válaszol, hogy sajnos nincs.

Emellett még megemlítenénk az egyetlen egy olyan statisztikánkat, ami kevesebb lett a 2015-ös esztendőhöz képest. 2016-ban 4842 hozzászólás érkezett a weboldalunkra, amit megelőzően egy évvel korábban 5833.

Természetesen 2017-ben is a fejlődés lesz az elsődleges célpont, amivel szeretnénk még több objektív hírt és még több információt eljuttatni hozzátok. Ezzel a számokban és poénokban gazdag évértékelővel kívánnánk nektek Nagyon Boldog Új Évet.

3 című bejegyzés “A 2016-os statisztikánk – Számok, régiók és poénok” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s