Stephanie McMahon után Austin Aries is beszólt CM Punk-nak

austin_aries_bio

Kortyonként adagolják a savat.

Chicago hétfő este igazán nemes módon újfent kiállt a helyi golden boy CM Punk mellett, ám Stephanie McMahon egyetlen mondattal fagypont alá helyezte a hőmérsékletet az Allstate arénában. Ha mindez nem lett volna elég, pár nap múlva Austin Aries is betalálta a korábbi WWE szupersztárt egy Twitter bejegyzés nyomán.

https://twitter.com/AustinAries/status/815026905711833088

Kenta aka Hideo Itami először használhatta WWE-s pályafutása során a GTS-t, mégpedig a tavalyi TakeOver-en Brooklynban. Azt a GTS-t, amit Punk tett népszerűvé attól függetlenül, hogy a mozdulat alapjáraton Kenta kreálmánya – bár ezt sokan nem tudják. Aries a szóban forgó posztban kijelentette, hogy emlékszik ugyan a Network által megosztott tartalomra, de nem érdekli hisz amúgy mindenki tudja, hogy a Japán nem mástól, mint Mickye Gall-tól (CM Punk UFC-s bedarálója) lopta a mozdulatot.
A mondat első felének lényege a Punk által eltulajdonított GTS, a másik fele pedig a csúfos UFC-s bemutatkozás, ami Mickye Gall kezei által ért hamar véget.

4 című bejegyzés “Stephanie McMahon után Austin Aries is beszólt CM Punk-nak” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Kiégett Aries trollkodik? Egy jó meccse volt mióta átjött az NXT-be talán a Nakamurás meccse ami jónak sorolható. Cruiserweight champ akar lenni? Mehet úgyis aki ott szerepel az nagyjából temetőben szerepel még egy kis ideig…

    Túl sok a Punkos trollkodás, pedig az egész kirázódást abból az unalmas időszakból ő meg Bryan kezdte el. Nélkülük még a pár évvel ezelőtti unalmas Cena lett volna akkor is bajnok… Vajon sztori vagy tényleg már egy Austin Aries is ennyire vicces?

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s