Dolph Ziggler Heel Turn-je – jót tesz majd a frissítés a ShowOff-nak?

039_sd_01032017ej_0709-f3660dbde29a54c1cb86c91ebda9b5ff

Dolph Ziggler kedd este sima vereséget szenvedett Baron Corbin-tól, amit követően kiosztott egy Superkick-et a segítségére igyekvő Kalisto-nak. A backstage-ben még Apollo Crews-al is összeugrott a magából kiforduló szupersztár.

Dolph három és fél éves periódust zárt le a kedd esti megmozdulásával, ugyanis 2013. júniusában Turnolt utoljára – akkor – Heelből vált Face szupersztárrá.

Nagy kérdés, hogy a mostani Heel Turn milyen irányba lendíti majd karrierjét, ami kétségkívül ellaposodott az utóbbi időszakban. Valószínűsíthetően a SmackDown egyik fő embere lesz a Rumble meccsben, legalábbis több rációja lenne, mint értelmetlen és nem kifizetődő feudba kezdeni a pofozógépnek használt Kalistoval, vagy az ide-oda céltalanul tengődő Crews-al.

6 című bejegyzés “Dolph Ziggler Heel Turn-je – jót tesz majd a frissítés a ShowOff-nak?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Karrier meccset vívott tavaly. Annál nagyobb tét nem igazán van a wrestlingben és az övvel is totál 0 volt. Nagy bánatomra, mert nagyon kedveltem pont a turnje előtt, Jerichoval is jó meccseket vívott amikor nála volt a táska (carrier vs contract) és WHC bajnoknak is jó volt. De itt az utóbbi 1-2 év semmiről nem szólt nála és félek, hogy a heel turn se fog segíteni rajta, mert feudol tegyük fel Crews ellen utána megint nem lehet ki ellen küldeni. Rumbleben mint egyik fő SD arc? Áh nem hinném, hiszen SD-ről heelként sztem Corbin lesz pusholva meccs közben.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s