Nyomást érez a WWE? – Túl akarják szárnyalni a Wrestle Kingdom 11 főmeccsét

vince-writing-1483734586-800

Nem túlzás azt mondani, hogy a fél wrestling világ Okada és Omega lábai előtt hever a hétközi Wrestle Kingdom 11 főmeccse után, ami egy egészen elképesztő mérkőzést hozott 46 percben.

Azt sem túlzás továbbá kijelenteni, hogy nagyon kevés PPV Main Event-et tudna vele szembe állítani a WWE 2016-ból. Az Inquisitr jelentése szerint, a mérkőzést látva a WWE eltökélt szándéka mostantól, hogy egy olyan főmeccset hozzanak létre a WrestleMania 33-ra, ami minden tekintetben versenyképes a szóban forgó szupersztárok teljesítményével. A WWE első sorban a WrestleMania 32 főeseményéhez viszonyít, ami számukra meglehetősen vegyes érzelmeket generált – nem is annyira a színvonal, sokkal inkább a kimenetel miatt, ami Roman Reigns győzelmét hozta.

A Wrestle Kingdom 11 főmeccséről az is sok mindent elmond, hogy Dave Meltzer (Wrestling Observer Newslatter) 6 csillagosra minősítette a küzdelmet, ami azért kiemelkedő, mert Meltzer korábban ezt az osztályatot egyetlen meccsnek – a Ric Flair vs. Steamboat összecsapásnak  osztotta ki.

Az alap mindenképp adott hogy jobb, vagy akár közel azonos meccset kreáljon a WWE – hisz ehhez olyan szupersztárok állnak rendelkezésükre, mint: AJ Styles, Seth Rollins, Finn Bálor, Kevin Owens, és Sami Zayn többek között.

3 című bejegyzés “Nyomást érez a WWE? – Túl akarják szárnyalni a Wrestle Kingdom 11 főmeccsét” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Egyáltalán nem gondolom úgy, hogy ne láttam volna ennél jobb meccset idén a WWE-ben. Minimum egyenrangút biztos. Tétben és tudásban is. Pedig a függetlenek könnyebb helyzetben is vannak, ott sokkal több mozdulatból válogathatnak. Ezen a meccsen láttam kb. 3 egyedi megmozdulást, az is mind Omegáé volt. Okada gyerek befejezője meg egy halom kaki. Egynek elment, jó meccs volt, de szerintem holnapra el is felejtem, hogy miért is lenne kimagasló meccs.

    Kedvelés

    1. Öszintén csodállak, hogy te már Idén láttál a WWE-ben ezzel egyenrangú meccset. Ez igen! Szerintem te 10 év múlva már azt is elfelejted, hogy mi az a pankráció.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s