Stephanie McMahon vs. Sasha Banks? WrestleMania? Had szóljon!

stephanie-sasha-1484036702-800-1

Közeleg az Austin vs. McMahon sztori női verziója?

Pár hete posztoltunk nektek egy rajongó által készített képet, ami egy esetleges Stephanie McMahon kontra Sasha Banks – WrestleMania meccs létrejöttén elmélkedett. Bár a képet maga Sasha likeolta az Instagramon, mi sem tulajdonítottunk túl nagy jelentőséget neki, elnézve viszont a hétfői RAW-t, gondolkodóba estünk a párosítással kapcsolatban.

Röviden a lényeg, hogy Sasha-t és Bayley-t a backstageben rendezte le Charlotte, valamint Nia. A két Top Babyface ezt követően Steph-hez indult, ahol Sasha nem a legmegfelelőbb stílusban követelt maguknak egy mérkőzést támadóikkal szemben. Stephanie természetesen azonnal helyrerakta a dolgokat, miszerint attól függetlenül, hogy mi szerepel Banks pólóján, ebben az irodában egyetlen Főnök van, mégpedig Stephanie. Sasha ekkor erőteljesen szemezni kezdett tényleges Főnökével, aki csak egy flegma – “ugyan már mit pattogsz te itt?” féle nevetéssel reagálta le a szituációt.

Stephanie még aznap estére megadta a csajoknak a kért meccset, amit követően Banks visszatért a korábbi szegmenshez – igaz már csak Twitteren, miszerint lehet, hogy a fizetési-csekkeket Stephanie írja neki, de a hozzá szükséges zsozsettát azt Sasha teremti elő.

Azt már tudjuk, hogy nem a Bayley vs. Sasha lesz az idei Mánia slágermeccse női szempontból, de ettől függetlenül egybehangzó jelentések utaltak arra, hogy Banks-nek továbbra is egy nagy összecsapás van tervezve a WrestleMania-ra. “Nagy összecsapás” alatt azt hiszem kijelenthetjük, hogy nem kell értelmezni se Nia Jax-et, se Emma-t, így túl sok opció nem marad – egy korábban pletykált UFC-s sztár behozatala esetén is csak atrakcióként beszélhetnénk a dolgokról, komoly mérkőzés helyett.

Stephanie utoljára a 2013-as SummerSlam-en lépett ringbe – ahol kifejezetten jó teljesítményt követően – végül legyőzte Brie Bella-t.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s