A WWE újabb sportolókat szeretne szerződtetni egy csata erejéig

Több pletyka jelent meg Ronda Rousey lehetséges WWE-vel történő szerződéskötéséről, azonban a hölgy megjelenése egyre inkább kezd kudarcba fulladni. A napokban több hír jelent meg a New England Patriots játékosáról, Rob Gronkowski-t, valamint egy Instagram-on megosztott videóüzenettel lettünk gazdagabbak az egykori NBA Sztár, Shaquille O’Neal jelenlegi álláspontjával kapcsolatban.

wwe-rob-gronkowski

Rob Gronkowski

A New England Patriots csapatának, jelenleg sérült Tight End-je kénytelen pályára lépése nélkül támogatni csapatát, akik részt vesznek a 2017-es NFL Playoff-jában. Egy Sports Illustrated-nek adott interjújában, nem csak a Vince Lombardi trófeával kapcsolatban kérdezték a fiatal játékost, hanem egy lehetséges WrestleMania megjelenésről is. A kérdés hallatán a focista csak annyit mondott: “Ez az első alkalom, hogy ezt hallom. Nagyon cool lenne, de nem tudok még mit mondani”.

Köztudott, hogy Rob nagyon jó barátja a WWE-ben szereplő Mojo Rawley-nek, akiről előző májusban azt nyilatkozta, hogy: “Nem láthatok pontosan a jövőbe, viszont Mojo is és Én is azzal foglalkozunk, amivel foglalkoznunk kell. Ha szükség van rá, amíg itt van az én emberem, benne vagyok egy megjelenésben.”
Ha sor kerül Rob lehetséges debütálásra, az biztos, hogy nem a közeli jövőben, hiszen a New England-i Tight End jelenleg a felépülésére koncentrál, amit követően szinte biztosan az NFL karrierje fog a szeme előtt lebegni.

tumblr_lzriafskv61qm9rypo1_1280

Shaquille O’Neal

Egy sokkal valószínűbb “visszatérésről” beszélhetünk, amikor Shaquille O’Neal nevét emlegetjük a WreslteMania potenciális megjelenői közt…A 15x-ös NBA All-Star játékos 2009-ben jelent meg egy Monday Night RAW adáson sztárvendégként és egy kicsit összekapott a szintén nem alacsony Big Show-val. Ez a pillanat volt kettejük kialakuló ellentétének legelső alappillére, amit követően folyamatosan szurkálódtak a felek a történetvonalak hitelességének kedvéért. Része lett ennek a kialakult viszálynak egy Instagram-on megosztásra kerülő Shaq videó, amin az egykori NBA játékos az edzőteremben kamerázta magát. A videó mellé csak annyit írt Shaq, hogy: “I coming for you Big Show” (Érted jövök Big Show).

A korábbiakban váratlanul jelent meg több kép a WWE heti adásain nem igazán szereplő Show-ról, aki rengeteget tudott leadni a súlyából, ami mellett az edzőteremben is állandó látogató volt. Egy szó mint száz…Show remek formába hozta magát, amit követően Shaq videóüzenete arra utal, hogy szinte teljesen biztos egy WrestleMania-n megvalósuló küzdelem a két óriás között.

Tudhatjuk, hogy a WWE nagyon szívesen köt egy-egy alaklomra szóló szerződést az Egyesült Államok közszereplőivel, valamint sportolóival. Az elmúlt pár én WM adásain találkozhattunk pár ringbe lépő hírességgel, mint Maria Menounos vagy Snooki. Emellett egy hatalmas listát találnánk ha minden egyes eddigi megjelenő vendégre kíváncsiak lennénk.

Egy gondolat a(z) “A WWE újabb sportolókat szeretne szerződtetni egy csata erejéig” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s