The Rock megható sorai az elhunyt legendáról

snuka

Ahogy Facebook oldalunkon közöltük, Jimmy “Superfly” Snuka a napokban elhunyt. A legendánál pár hete gyomorrákot diagnosztizáltak, amit követően Tamina Snuka jelentette be hivatalos Instagram oldalán a szomorú hírt.

Ilyenkor természetesen a korábbi kollegák, valamint családtagok, akik szintén ugyanabban az üzletben dolgoznak megemlékeznek az eltávozottról a közösségi média különféle portálain keresztük. Sokak közt The Rock az alábbi képet osztotta meg, azzal a felirattal, hogy:

“RIP Superfly
A családtagom, @saronasnukawwe (Tamina) küldte nekem a képet, amit az apukájáról csinált pár rövid hónappal ezelőtt. Egyből elakadt a szavam, ahogy elsőre láttam, amiről azt mondta, hogy órákon keresztül csak a foteljában ült és a régi pankrációs promo-it és meccseit nézte…Teljes csendben. Nem mondott egy szót sem, csak nézte és emlékezett. Nem találtam szavakat, vajon mi futhatott keresztül a fején azokban az órákban, amíg nézte magát..büszkeség, öröm, sajnálat, elégedettség, fájdalom, szeretet. Azon tűnődtem, hogy bármely ponton is úgy kívánhatta, hogy ezt had csinálja újra előröl. Vagy csak ült, teljes békében azzal a hihetetlen, inspiráló, nagyon sikeres, és időnként rendkívül bonyolult élettel, amit élt.

Nos, mielőtt még lettek volna WrestleMania-k, PPV-k, nagy pénzt garantáló szerződések, internet, vagy mielőtt még a profi pankrációt átneveztük volna sportszórakoztatássá. Nehéz megfogalmazni a “tüzet”, ami ezt az embert mozgatta a 80-as évek elején. A pankrációs promóiban meg volt a csendes intenzitás, ami lehetővé tette, hogy minden egyes szót elhiggy, ami elhagyja a száját. Tudtad, hogy le kell ugranod a Madison Square Garden-be, hogy megvásárolj egy jegyet, mert Ő felvillanyozza az éjszakát.

Ezzel az emberrel nőttem fel, amíg a családjaink együtt éltek Hawaii-n és Észak-Karolinában. A gyermekei Jimmy Jr, Liana, Sarona és Ata bálványozták őt, mint az első csodás pillanatát. A világ úgy ismerte, mint a legendás Jimmy “Superfly” Snuka-t, nekem viszont mindig is csak egy szimpla nagybácsi lesz.
Nyugodj békében, bácsikám. Repülj magasan
bruddah…Most már igazi szárnyakkal.”

 

2 című bejegyzés “The Rock megható sorai az elhunyt legendáról” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s