Triple H a RAW-ra tart, Rollins azonnal rárepült a hírre

maxresdefault

Az a fránya Twitter.

Augusztus vége óta várat a folytatásra Triple H és Seth Rollins története. The Game a Universal Championship-ért folytatott harcba avatkozott be meglehetősen váratlanul, de annál hatásosabban. Először Roman Reigns-t iktatta ki, majd jött az esztendő egyik legsokkolóbb pillanata: egy Pedigree-t követően addigi kegyeltje ellen fordult. Azóta semmi, Rollins az eltelt hónapokban Kevin Owens-t hajszolta, hogy a bosszúhadjárat első lépcsőfokaként elpusztítsa azt a személyt, akit a helyére léptettek. Mindeközben Triple H nem érkezett, Rollins hiába tett meg mindent – a kimondott szavaknak sem volt akkora súlya, hogy ezzel előcsalogassa korábbi mentorát.

A tegnap este véget ért UK Tournament-et követően Triple H a Twitteren tett közzé egy bejegyzést, aminek értelmében elindult vissza az államokba, azon belül is a RAW helyszínére.

Rollins-nak se kellett több, ami persze érthető is azok után, amit az utóbbi hetekben leművelt Twitteren Triple H kárára a trollkodás jegyében. Az Architect szűkszavúan csak annyit reagált: érdekes.

Most akkor hogy is van ez? Triple H ma este visszatér?

Erre a kérdésre valószínűleg három opció adhatja meg a választ.

  • Az első, hogy Hunter annyira fáradt volt a hétvégi szervezkedés és a tournament-el járó stressz miatt, hogy egész egyszerűen elfelejtette azt az aprócska tényt, hogy ő éppen feudban van Rollins-al, tehát egy átlagos tweet, amiben kijelenti, hogy ott lesz a RAW-n – adott esetben sokszorosan nagyobb súllyal bír.
  • A második, hogy valóban visszatér. Ennek viszont mi értelme volna pont most, ha eddig sem tette? A történetük lényegét figyelembe véve Rollins az a személy, akinek (az elszenvedett Pedigree miatt) valami olyan volumenű dolgot kell végrehajtani, aminek hatására Triple H megmutatkozik. Ennek ékes példája a Reigns & Hunter feud abból a szempontból, hogy a 2015-ös TLC-n elszenvedett verés következménye volt az, hogy Triple H visszatért a revans jegyében a 2016-os Rumble meccsben, hogy aztán eliminálja Reigns-t a címért folyó mérkőzésből.
  • A harmadik és talán legvalószínűbb ok, hogy ezzel a nyílt és egyértelmű üzenettel akarnak még nagyobb nézettséget generálni a ma esti műsornak, egyszóval csak etetés, hisz pontosan tudják, hogy a közönség nagyon is vevő erre a sztorira, még ha duzzogva is azok után, hogy augusztus óta jegelik.

A ma esti RAW jelenleg ismert legnagyobb durranása Brock Lesnar, aki először jelenik meg a Survivor Series-en elszenvedett vereség óta.

2 című bejegyzés “Triple H a RAW-ra tart, Rollins azonnal rárepült a hírre” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s