Rekordnézettséget hozott a Lesnar-ral fémjelzett hétfői RAW

lesnar-1484812379-800

Vereség ide, vagy oda: Brock Lesnar még mindig érdekes. Vagyis érdekesebb, mint valaha?

A Fenevad a tavalyi Survivor Series-en szenvedett megsemmisítő vereséget Goldberg-től. A WCW ikonja 1 perc 26 másodperc alatt rendezte le Lesnar-t, akit mindenki verhetetlennek hitt.

023_raw_01162017hmm_0099-36a840f32d4227b31392e0be71e5efd9A fiaskó óta először volt jelenése Brock-nak tévés adásra. A szemünk elé táruló adatok pedig elég beszédesek, ugyanis rekordnézettséget hozott a RAW, ami egyértelműen Lesnar szereplésének köszönhető. 3 millió 271 ezer néző volt összességében kíváncsi az adásra, ami ezzel megdöntötte a január 2-én vetített epizódot, ami akkor kicsivel több, mint 3 millió embert vonzott a képernyők elé. Mindazonáltal a RAW nézettsége hétfőn folyamatosan csökkent, az első órát amiben Lesnar is szerepelt 3 millió 519 ezren követték figyelemmel, a másodikat 3 millió 221 ezren, a harmadikat pedig 3 millió 074 ezren. Érdekesség, hogy a múlt heti adást, amin HBK és Undertaker is szerepelt “csak” 2 millió 907 ezren figyelték.

Az eheti adatokhoz közeli, vagy akár jobb mutatót remélnek jövő hétre, hiszen a Royal Rumble előtti utolsó RAW-ra mind Lesnar, mind Goldberg hivatalos.

8 című bejegyzés “Rekordnézettséget hozott a Lesnar-ral fémjelzett hétfői RAW” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Úr Isten Lesnar egy vicc!! A meccsei unalmasak állandoan csak a Suplex&F5. Alig szerepel valamit a tv-ben és egy csomó rajongója van. Tiszta vicc. :’)

  Kedvelés

 2. nézettség? Van kismillió előfizetőjük a Network-ön….. jó számít persze,de sokmillióan fizetik a havi 9.99USD-t is 😀

  Kedvelés

  1. Ebből a szempontból másodlagos a Network mert az nem ad RAW-t, meg SmackDown-t. Legalábbis nem élőben, és felvételről is csak jó pár hetes csúszással kerülnek fel az epizódok.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s