Triple H óvatosságra intette Seth Rollins-t azzal kapcsolatban, hogy mit kíván

triple-h-discusses-the-success-of-seth-rollins

Rollins az elmúlt hetekben jó pár alkalommal sortűz alá helyezte Triple H-et, leginkább Twitter-en. Hiába minden tett, vagy szó: The Game mindeddig válaszra sem méltatta korábbi mentoráltja szavait, amik egytől-egyig arra utaltak, hogy most már nagyon a kezei közé szeretné kaparintani.

Hunter a napokban egy interjúra volt hivatalos a Fox Sports-nál. A beszélgetés alatt természetesen Seth Rollins is szóba került, ezen a ponton pedig Hunter aktiválta a Heel üzemmódot, s ennek megfelelően reagált.

Nézd, néha csak mész a magától értetődő helyekre, kilépsz a kamera elé és próbálsz kihívni egy srácot, célozgatsz a férfiasságára azt remélve, hogy ő erre kijön és harcol veled, mint egy férfi. Nos, ez engem a legkisebb mértékben sem zavar. Rendben vagyok anélkül is, hogy bepiszkolnám az öltönyömet, de egy adott ponton óvatosnak kell lenned, hogy mit kívánsz.

Triple H jól összefoglalta Seth provokatív magatartását, ami egyértelműen az augusztusban elszenvedett árulás iránti bosszúra irányul. Ugyanakkor szavaiban ott lappang az egyértelmű üzenet, melynek értelmében nem érdemes felébreszteni az alvó oroszlánt.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s