Triple H a tavalyi Royal Rumble-ről, és a mögötte álló munkáról

triple-h1

A WWE történelmében másodjára a 2016-os Royal Rumble-ön történt meg az, hogy a Royal Rumble meccsen a csata nem a kihívói jogért folyt, hanem a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címért. Első alkalommal 1992-ben történt meg ez az eset, viszont akkor az öv gazdátlan volt, azaz címvédés nem történt – tehát ebből a szempontból a 2016-os Royal Rumble meccs mégis első volt. Mint ahogyan azt már mindenki tudja, a meccset Triple H nyerte. Az övet a WrestleMania 32-n el is veszítette Roman Reigns ellen, de ennek ellenére Triple H-nek hatalmas munkája volt a bajnoki uralkodásában, amiről adott is egy interjút a CraveOnline-nak.

Az interjú első részében részletezte, hogy miért is volt nehéz számára a bajnoki uralkodás:

Tavaly sajnos az a helyzet adódott, hogy híján voltunk a tehetségeknek, sokan megsérültek, más szerepet kaptak, és ez rengeteg dolgot megváltoztatott a show-val kapcsolatban. Akárhányszor más szerepbe állsz, hatalmas nyomás nehezedik rád.

A nyomás nekem abból a szempontból kisebb volt, hogy még mindig jó formában vagyok, és minden egyes nap ezzel foglalkozok. Viszont ezzel szemben annyival nehezebb, hogy ugyan abban az időben végeznem kellett a rendes munkám és azt a munkát [itt a pankrációra céloz]. Az élő eseményeken, a kreatívokkal végzett munkám mellett nehéz volt ennyi mindent csinálni napról-napra.

Ezekhez még az is hozzátartozik, hogy nem volt elég az, hogy jól nézzek ki, hanem fizikailag is fel kellett készülnöm, mivel nehéz egy olyan sportember ellen fellépni, mint Roman Reigns; tehát ezek miatt edzenem is kellett naponta két alkalommal.

Miután kitárgyalták a nehézségeket, rátértek a lényegre: miért lett volna nehéz nemet mondani, és a könnyebb utat választani?

A közhiedelem az, hogy mi nem mondhatunk rá nemet, akármennyire is szeretnénk. Nagyon élveztem a tavalyi évet; amikor a cég arra kér, hogy lépj a ringbe 100,000 ember előtt, elég nehéz rá nemet mondani, mivel ez az egész a része annak, aki vagy. Ugyanakkor annyira kemény terhelés nehezedik rád, hogy nehéz élvezni.

Még a WrestleMania-hétvége alatt is az üzleti partnertől a NXT Takeover-re siettem hogy felügyeljem az adást, majd a WrestleMania napján is a saját meccsem előtt is az emberek segítségére siettem ha valamiféle problémájuk volt. Mondhatni, hogy ez egy elég intenzív munkahely.

Ezek alapján levonhatjuk a következtetést, hogy a WrestleMania szezon igencsak sűrű Triple H-nek, és a rengeteg munkájáért igenis megérdemli a tiszteletet, és azt, hogy ő álljon a cég élén. Jövőhét vasárnap Royal Rumble, vajon láthatjuk The Game-et felbukkanni, vagy a WWE tovább húzza még a rajongók idegeit? Annyi biztos, ha Triple H és Seth Rollins ismét összefut, akkor hatalmas pusztításnak lehetünk szemtanúi.

Egy gondolat a(z) “Triple H a tavalyi Royal Rumble-ről, és a mögötte álló munkáról” című bejegyzésnél

  1. Az mekkora lenne ha Triple H nyitná a 28.-ai TakeOvert és akkor a semmiből Seth megtámadná, aztán a Royal Rumble-ön meg The Game adná vissza a kölcsönt és mehet is a story 😀

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s