Teória, Brock Lesnar zsúfolt naptárával kapcsolatban

brock-champ-1485117267-800

Mint arról már beszámoltunk, Brock Lesnar egyetlen kivétellel minden RAW-n jelen lesz a WrestleMania 33-ig. Ez több, mint érdekes, valamint jóval több, mint amit megszokhattunk a korábbi WWE Nehézsúlyú világbajnoktól.

Nem is olyan rég egy érdekes teóriával találtam szembe magamat, ami annak lehetséges okát taglalja, hogy miért lesz jelen ennyiszer Lesnar a WrestleMania szezon során. Az egész történet alapja Brock naptára, ami minden eddiginél zsúfoltabb:

 • * January 16th – RAW in Little Rock
 • * January 23rd – RAW in Cleveland
 • * January 29th – Royal Rumble in San Antonio
 • * January 30th – RAW in Laredo
 • * February 4th – live event in Salt Lake City
 • * February 6th – RAW in Portland
 • * February 17th – live event in Dallas
 • * February 20th – RAW in Los Angeles
 • * February 27th – RAW in Green Bay
 • * March 6th – RAW in Chicago
 • * March 12th – live event in New York City
 • * March 13th – RAW in Detroit
 • * March 20th – RAW in Brooklyn
 • * April 2nd – WrestleMania 33 in Orlando

A szóban forgó személy ebből azt a következtetést vonta le, hogy Lesnar szereplései egy Tournament miatt sokasodnak meg. Egy olyan Tournament miatt, melynek végén kiderül, hogy ki lesz a Universal bajnoki cím első számú kihívója a WrestleMania 33-on! Persze hozzátette, hogy a Tournament-re azért van szükség, mert a Rumble meccset egy SmackDown szupersztár nyeri.

Erre viszont kimondottan nincs szükség, elég ha a semlegesnek mondható Taker nyer, vagy egy debütáló, mint például Samoa Joe, aki ezt követően választja a WWE Bajnokot a WrestleMania-ra.

Tovább szőve a fonalat, Lesnar megnyeri a Tournament-et, miközben Goldberg megveri az aktuális Universal bajnokot a FastLane-en, így megkapnánk a két nagyágyú meccsét a Mániára, de immár világbajnoki címért – mint ahogy arra Jim Ross is utalt pár napja.


Ha már eddig is hülyeségnek tartottad, akkor már mindegy, hogy most hozzáteszem a magamét..
Tegnap, vagy tegnap előtt olvastam, hogy Roman Reigns nem lesz Universal bajnok a Royal Rumble-ön. Ettől függetlenül tervben van a közeljövőben, hogy Roman elhódítja a RAW világbajnoki címét. Ugyanakkor a hétvége folyamán felmerült egy olyan opció is, hogy a WWE tisztviselői komolyan fontolnak egy visszavágót Roman Reigns és Brock Lesnar között! Erre a bizonyos visszavágóra akár a SummerSlam-en is sor kerülhetne, ahol Lesnar ellenfele Reigns lenne a bajnoki címért. Hétfő este már kaptunk is egy kisebb ízelítőt, amikor is Lesnar a végszó nyomán Reigns-nek osztotta ki az F5-öt.

Mint ismeretes, a két szupersztár vívta egymással a WrestleMania 31 főmeccsét, ami alatt nem bírtak egymással a felek. Seth Rollins érkezett nevető harmadikként, majd a Money in the Bank táska beváltását követően elhódította a világbajnoki címet.


Hejj, de sűrű a fazék tartalma..

6 című bejegyzés “Teória, Brock Lesnar zsúfolt naptárával kapcsolatban” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Komolyan.. ilyen rossz alternatívák még sosem voltak arra, hogy ki kapja a főövet.. Van egy nagypofájú nyugdíjas, egy koxos idénymunkás meg a srác, aki már megint itt van pedig senki nem szeretné itt látni.. WM main event, mint mindig 🙂

  Kedvelés

 2. Nem nem, az nem lehet hogy Lesnarnak mégegyszer főövet adjanak…a doppingügyei után még övet is és ezzel valószínű több pénzt is kap majd…
  Ezzel a sűrű időbeosztással csak kiszúrják a szemünket…Lesnar nyeri a tournamentet, viszi az övet, aztán eltűnik majd hónapokra.

  Kedvelés

 3. A Tournament nem rossz megoldás. Nyerjen Reigns Rumble-ön! Tőle vegye el Goldberg a Fastlane-en az övet. Nyerje meg a tornát Lesnar. Reigns könyörögje magát be valahogyan visszavágóként a VM főmeccsbe. Így nem kell Goldberget lekopogtatni, ha Lesnarnak akarnak övet adni. Goldberg elmondhatná, hogy őt nem kopogtatták, Lesnar nyerné az övet, Reigns meg megkapná azt egy hónapra. A kecske is jól lakott és a káposzta is megmaradt.

  Kedvelik 1 személy

 4. A promót követően volt pofájuk átvinni a RAW-ra mert egyszer nem nyerték meg a nézettségi “versenyt” majd most már ott tartunk hogy a Halott ember semlegesnek mondható… kiábrándító… Joe úgy is az SD-be megy akkor nyernie kéne neki, bár én azt sem bánnám ha Nakamura veszítene Roode ellen és vasárnap már ő is itt lenne mondta az öreg egyszer hogy már a 33. Manian akarja látni, és jó is lenne ott van egy éve az NXT-be 36 évesen jöjjön fel rá itt lenne szükség, bár tudjuk hogy egyeseknek jobb volt az NXT de ha az ő fejükkel gondolkozunk akkor fent akarnak lenni a nagyokkal egy Joe vs AJ vs Nakamura mekkorát szólna már a WrestleManian az övért!

  Kedvelés

 5. Ne ezt ne csinálják, eddig is borzalmasak voltak a Rawok kb a Survivor Series óta értékelhetetlen a Raw, de ezt, hogy Lesnar megint bajnokká tenni, ráadásul a SummerSlamen még ő védene címet az nagyjából azt jelentené, hogy havonta a brand bajnok nem jelenne meg az övvel, tehát a főöv feudban sem lenne ami egyszerűen borzalmas. Ha Reigns nem nyer vasárnap akkor nem tudom, hogy fogják átalakítani a Lesnar-Goldberget címmeccsé, csak úgy tudom elképzelni, hogy Goldberg nyer a Fastlanen Owens ellen és akkor Owens meg turnöl Jerichon a WM-en. Nagy kérdőjel nekem Reigns akit a WM-re egyáltalán ki ellen fognak berakni…

  Kedvelés

 6. Komolyan ennyire ötlettelenek a kreatívok? A Tournament rendben van. Végre talán megmozgatják vele a rostert, de komolyan Lesnar? Doppingbotrány és még adjuk neki az Uni övet is? Alapból nem támogatom, hogy idénymunkásoknál legyen a főöv (lásd anno, The Rock vagy épp maga Lesnar is), de a jelenlegi helyzetben ez vicc. Mások meg kidolgozzák a belüket és még öv közelébe se engedik őket.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s