A hajnali dráma lehetséges következményei

039_raw_01232017dg_2417-a1d15f611637ba4400b7f009b45f59cc

Arra valószínűleg kevesen számítottak, ami ma hajnalban történt. Pláne annak fényében, hogy hat nap múlva Rumble. Vasárnap este 30 szupersztár lép ringbe a PPV főmérkőzésén, hogy közülük kerüljön ki az az egy, aki világbajnoki címmérkőzést biztosít magának a WrestleMania 33-ra.

A 30 résztvevő egyike volt Seth Rollins, egészen ma hajnalig. Történt ugyanis, hogy Stephanie McMahon egy mérkőzés megnyeréséhez szabta azt, hogy Sami Zayn résztvehessen a Rumble meccsben. Az “Underdog From The Underground”-nak ehhez nem mást, mint Seth Rollins-t kellett legyőzni. Seth vereség esetén elveszíti helyét a meccsben, az eredménynek megfelelően pedig Sami váltja fel. A nagyon intenzívre sikerült összecsapás végül Rollins markában volt, de ekkor egészen váratlan dolog történt.. Megszólalt Triple H zenéje, amire a Cleveland-i közönség valósággal megőrült. Így volt ezzel Rollins is, aki ebben a pillanatban teljes mértékben figyelmen kívül hagyta, hogy jelenleg egy wrestling mérkőzésen szerepel. Hiába pásztázta azonban a bejáratot, csak nem akart érkezni korábbi mentora. Seth jobb híján megkísérelt volna még egy Pedigree-t Zayn-nek, de ezt a kanadai egy jól időzített small package-el kontrázta, amit követően lekopogtatta Rollins-t.
Seth dühtől remegve indult vissza a backstage-be, ahol Foley-től követelt válaszokat. Ezt a GM nem tudta megadni – legalábbis – nem érdemleges formában. Rollins szerint összeesküvés áldozata lett, de mindez nem változtat a meglepő tényen: a korábbi WWE Nehézsúlyú világbajnoknak, a szervezet jelenlegi Top Face karakterének – jelen állás szerint nincs mérkőzése a Royal Rumble PPV-re!

Persze ez nem azt jelenti, hogy Seth Rollins otthonról fogja figyelni a PPV-t, kényelmesen, egy üveg sörrel a kezében

A hogyan továbbra több variáció is van, ezeket válogatjuk most össze.

 • Először is, Rollins kimehet a ringbe promózni, ekkor pedig már Triple H is megérkezhet teljes életnagyságban. Hasonló szegmens, mint amit a 2015-ös FastLane-en láthattunk The Game és Sting között.
 • Másodszor, Triple H indulni akar a Rumble-ben, ehhez viszont elsődlegesen Rollins-t kívánta eltakarítani az útból. Ez részben sikerült, ugyanakkor nem garancia, hisz amint Triple H ringbe lép, Seth egész biztos, hogy megjelenik a szorítónál és semmitől sem fog riadni a revans érdekében.
 • Harmadik variáció, hogy Rollins-t nem érdekli a tény miszerint elveszítette helyét a meccsben. Hátbatámad valakit entrance közben, és átveszi az illető státuszát a küzdelemben. 2015-ben Erick Rowan és Curtis Axel esetében láthattunk hasonlót.
 • A negyedik és egyben legelképzelhetetlenebb eshetőség, hogy Seth Rollins-nak semmilyen szerepe sem lesz vasárnap.

Mit gondoltok, hová vezetnek a RAW-on látott események Rollins-t illetően?

4 című bejegyzés “A hajnali dráma lehetséges következményei” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Anno volt egy Wyatt szegmens,amikor majdnem neki ment hunternak..amikor a Birodalom még élt és virult.Remek feud lett volna kettejük között,de abból se lett semmi ahogy a Wyatt family vs lesnarbol sem,pedig ott azért tavaly ilyenkor is volt kis pajkoskodás..kár értük..

  Kedvelik 1 személy

 2. Szerintem meg a legvalószínűbb, hogy a Reigns-KO meccsben tűnik fel, és az lesz a bosszúja, hogy megnyereti Roman-nel az övet. A sztoriba illik, hiszen mindig is azt ígérte, hogy elpusztítja KO-t, akit Hunter választott, plusz ezzel talán Reigns címnyerésére is jobban reagálna a közönség.

  Mivel DQ lesz a címmeccs, és Y2J biztosan kiszabadul és lesz valamilyen szerepe, ezért szerintem Rollins itt kaphat a legnagyobb eséllyel szerepet.

  Kedvelés

 3. Szerintem Hunter biztos nem lesz a Rumbleben azt tudtuk, hogy mikor nyert akkor Reignssel úgy mond feudba volt és azért került be egyáltalán a meccsbe. Ő jelenleg nem akar most kihívó lenni pont az újdonsült választottja ellen, aki persze nem is az, hiszen mint tudjuk Hunter augusztus óta meg se magyarázta mit miért csinált. NXT Takeoveren se hinném, hogy valami történne kettejük között én max egy promót várok Rollinstól és arra megjön Hunter a Rumblen.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s