Mik a jelenlegi tervek a WrestleManiára?

wrestlemania-33-645x370

A vasárnap megrendezésre kerülő Royal Rumble-ön elkezdődik a WrestleMania szezon, így már igencsak aktuális a kérdés, hogy az utóbbi hetek eseményeit követően vajon hogyan fog alakulni a WrestleMania match cardja. Nos, a találgatások már mennek egy jó ideje, és többféle verzió felvetődött, ám végre úgy tűnik, hogy a WWE megállt egy bizonyos terv mellett, ami már a Royal Rumble nyertesét is “megjósolhatja” akár.

Eddig egészen nyilvánvaló volt a Brock Lesnar vs Goldberg, a Seth Rollins vs Triple H, és a Big Show vs Shaquille O’Neal meccs, azonban néhány elég komoly változtatást végrehajtottak néhány meccsen. Példának okáért teljesen törölve lett a Roman Reigns vs Braun Strowman, és az Undertaker vs John Cena meccs. Sasha Banks és Nia Jax útja is másképp fog alakulni mint ahogyan azt elsőnek gondoltuk volna: valamilyen úton-módon belekeverednek a Charlotte vs Bayley viszályba, így Sasha nem Stephanie McMahonnel fog összecsapni. Nem húznám tovább a szót, jelenleg ezekre a meccsekre lehet számítani:

 • Brock Lesnar vs Goldberg
 • Seth Rollins vs Triple H
 • Big Show vs Shaquille O’Neal
 • Chris Jericho vs Kevin Owens
 • Bray Wyatt vs Randy Orton
 • Charlotte vs Bayley vs Sasha Banks vs Nia Jax
 • Undertaker vs Roman Reigns
 • John Cena vs Samoa Joe
 • AJ Styles vs Shane McMahon

Fontos megjegyezni, hogy Kevin Owens és AJ Styles sem bajnokként fog menni a WrestleManiára, így kizárásos alapon Undertaker vagy Samoa Joe nyerheti a Royal Rumble-t. Ennek ellenére nem jelenti azt, hogy Kevin Owens nem távozhat bajnokként a WrestleManiáról: a jelenlegi United States bajnok, Chris Jericho nagy eséllyel bajnokként fog bevonulni a meccsre, és megvédeni kényszerül majd az övet a legjobb barátja ellen. Szóba került az is, hogy a Royal Rumble meccset Randy Orton nyeri, majd Bray Wyatt az Elimination Chamber-ön megnyeri a WWE bajnoki övet, és a WrestleManián már a bajnoki címért ment volna kettejük mérkőzése, de ezt gyorsan elvetették. Feltűnhet továbbá, hogy Braun Strowmant nem látni egyik meccsben sem annak ellenére, hogy az utóbbi időben erősen építették a karakterét. Ez azért lehet, mert valószínűleg az Andre the Giant Memorial Battle Royal résztvevője lesz, és meg is nyeri azt.

Mit gondoltok, ezek a meccsek képesek lesznek felérni a WrestleMania hatalmas presztízséhez, vagy csalódnunk kell majd?

 

17 című bejegyzés “Mik a jelenlegi tervek a WrestleManiára?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A listában nem látom a Daniel Bryan vs Miz-t, pedig azt nagyon építgetik.

  Plusz pár hete olyan pletyka is volt, hogy Hulk Hogant nem csak visszavennék, de valami utolsó meccse is lenne (nyilván valami alibi az ő korában), vagy ez kacsa volt?

  Kedvelés

  1. Ha jól tudom, a WWE nem engedi ringbe lépni Bryant, hiába adott neki engedélyt több, egymástól független orvos. Hulk Hogant pedig elvileg a WrestleMania előtt nem sokkal szeretnék visszahozni, de egyelőre semmiképp sem meccsre. (szépen lassan elkezdték “visszaszivárogtatni” Hogant mindenféle tartalomba, így tesztelve a rajongók reakcióit)

   Kedvelés

 2. Siralmas egy lista csak pár meccs, ami érdekel a többi nem ér szinte semmit se. Goldberg a régebbi meccseit imádtam és jónak tartottam. De most? Csak megy a szájkarate semmi más már a bevonulásba is elvérzik, nem hiszem, hogy ki tudna teljesedni ez a meccs. HHH vs Rollins na, ezt várom, bízom benne, hogy lesz benne valami csavar nem csak egy sima single meccs. Big Show vs Shaquille O’Neal mivel shownak az utolsó meccse remélem, megnyeri shownak a heel karakter áll a legjobban. Jericho vs KO jónak ígérkezik Jericho az egyik legjobb a világon, de nem hiszem, hogy nyerni fog és ezért kár. Orton vs Bray Wyatt ortont nem bírom ennek több oka is van de Wyatt nagyon is és nem hiszem, hogy ezzel lezárják a viszályukat. Charlotte a legjobb remélem ő is nyeri meg. Taker vs Reigns miért pont ő? Mellékes hogy ki nem állhatom, de pont neki nem kéne Taker ellen mennie. Cena vs Joe erre jelenleg nem tudok semmit se reagálni kíváncsi vagyok, hogyan kezdődik, el a viszályuk azt majd meglátjuk. AJ Styles vs Shane McMahon nincs jelentősége Styles behúzza a győzelmet pedig mind2-öt nagyon kedvelem, de valljuk be a meccsnek szinte tényleg semmi jelentősége sincs.

  Kedvelés

  1. Taker megnyeri a Rumble-t, Reigns megveri Owens-t – Taker a Universal bajnokot, vagyis Reigns-t választja ellenfélnek a Mániára.
   Cena megveri Styles-t vasárnap, megvédi az övet a Chamber-ben, a Mánián pedig Joe lenne az ellenfele, amit addig könnyedén kivitelezhetnek akármilyen kihívói jogért zajló mérkőzéssel.

   Kedvelés

   1. Ott tartunk h a nagy és legendás halott ember csak ugy kap címmeccset ha nyer a rr-ön..

    Ergo Taker azért nyer h kentaurral a viccbajnokkal feudoljon és tőle vegye el az övet..töle meg bálorka?Vagy kikap kentaurtol???

    Kedvelés

   2. Aláírom, akár lehet így is, de a Cena vs Joe nekem nagyon képlékenynek tűnik. Ennyi erővel lehetne Cena vs Corbin, vagy ha addig felfuttatják (remélem nem), akkor Cena vs heel Ziggler.

    A Taker vs Reigns nekem főleg azért képlékeny, mert van még egy Goldberg meccs addig a Fastlane-en. Mivel az kb 100%, hogy nem Lesnar ellen lesz, Goldberg jó eséllyel a címért megy. Ez is lehet persze egy spear vs spear, amit Roman behúz Lesnar közbeavatkozása miatt, de ez elég fantáziaszegény lenne. Plusz Vince agyában egy Taker vs Reigns az face vs face, azt meg nem szereti.

    Egyébként annyi jobb ötlet lehetne, de nem hiszem, hogy bármelyiket meglépnék. Pl Taker nyeri a RR-t, Goldberg Fastlane-en viszi a címet, Lesnar is beavatkozik, és egy Lesnar vs Taker vs Goldberg triple threat a WM-en az övért. Ez az utolsó raw alapján nagyot szólna, plusz amíg az egyik nyugdíjassal foglalkozik Lesnar, a másik tud pihenni meccs közben.

    Kedvelés

  2. Szerintem a Undertaker vs Reigns ugy lehetseges, hogy ha Roman legyozi KO, es Taker meg nyeri a RR, es ugy döntene hogy a RAW bajnokat hivja ki a WM.

   A Cena vs Joe azt mar en se ertem, de jo parositasnak hangzik szivesen meg neznem a visszajukat.

   Kedvelés

 3. Nos akkor kezdődjék a showműsor muahahahahhaha

  Ezekben van szerintem potenciál

  Undertaker vs gólem

  Akkora pusht kapna ez a nagyranőtt hülyegyerek,hogy 10 év múlva amikor dokmunkásként keresi a kenyerét..büszkén fog visszagondolni rá.
  Építgetik egy ideje a karakterét,de nem küldték kentaur ellen az övért,mert minek is ugye kihívó,meccs és feud..

  lesnar vs golem

  lesnart ott tépné szét ahol a legvastagabb.Brutális ez a gólem,de még mindig nem láttuk 100%osan,sőt még a családban sem volt 80%körül sem..Van benne egy gát,vagy nem tom.Megtorpan,hezitál h mit tegyen és milyen erősen lehet rászóltak..de lesnarnál nem kéne visszafognia magát.Ha már a Wyatt family vs lesnar feudból nem lett semmi,legalább kis szépítés lehetne ezzel.Ha nem is nyerné meg a feudot gólem..nagy push lehetne,bár lesnar csak egy kiba.zott idénymunkás,semmi több,de a célnak megfelelne.

  show vs golem

  Óriás az óriás árnyékában..Önmagáért beszél..show visszavonul menten..és jelenleg csak golem az óriás,és van benne potenciál.A stafétabot átadás lenne a legjobb.

  Van még kérdés?

  wm ha nem müzli lesz Taker ellenfele akkor vajon ki?

  golemet lökném oda,nagyon jót tenne neki ha nem is lenne feud csak egy CSAK EGY…wm meccs a halott emberrel..

  Wyattel kéne visszavágóznia Takernek a wm en de szép is lenne..

  Ha nem ők,akkor kik?

  Az övek számomra már semmit nem jelentenek..amióta kentaur 2 havonta bajnok..

  Jericho leadja az övet nemsokára és megy turnézni
  ko bukik és megy a levesbe..
  bálorka visszajön és ismét immár 2 x es bajnok lesz a SEMMIÉRT Hiába tehetséges,azonnal bajnok lett ami szánalmas és immár 2 x es lesz.aj meg végigharcolta az évet,lenyomta müzlit,tett azért h bajnok legyen,ennyi..

  bayley de kis dögös..

  Kedvelés

  1. Látom nálad gólem meg vájették vannak csak a toppon….

   Bár érdekes párosítások lennének, az biztos.

   >>ko bukik és megy a levesbe…
   Na és? A karaktere unalmas, kövér és malac feje van, ugyan jó dolgokat tol, de nehéz “erős embernek” feltüntetni, amikor csak nettó hájas. Marketing szemléletből totál süllyeszteni való.

   >> taker, show…
   Öregek már. kb 5-10 éve vissza kellett volna vonulniuk, akárcsak Jericho-nak… árnéykai a régi önmaguknak

   Kedvelés

   1. Nos

    golem nem a szivem csücske,de érdekes karaktert hozhatnak ki belőle.A Wyatt familyt ő tette tönkre mert egy nagy tohonya dög,gyenge volt a ringben,de most már alakul.Egy kemény feud egy nagy öreggel és a push vonat zakatolhat is.

    ko nxt-s karaktere brutális volt..olyan meccseket tolt h csak na,de az itteni karaktere egy Disney családi mozimatiné szintjén mozog.Olyan mintha fogyatékos lenne.Jericho meg az ápolója,de működik és ez a lényeg.
    És ha kövér?Nincs szétkokszolva mint müzli,kentaur,lesnar stb Jó panki csak tré szerepet kapott.

    Árnyékai régi önmaguknak?

    show bombaformában van.Fénykorában nem nézett ki ilyen jól.Nagyon odatette magát,komoly gondolta h megmutatja még a végén h ki a világ legnagyobbja.Szép búcsút érdemel.

    Undertaker.Kane bevonulása is kegyetlenül jó,és az övét egyedül csak Takeré múlja felül.Bár Wyatt family is coolba nyomja..
    Ahogy elsötétül minden és megszólal a..Kicsi vagy még te ehez h az ilyen dolgokat felfogd.
    Minden alkalommal felrobban az aréna tőle akárhány éves,legendákat győzött le,démonokat és szörnyeteget küldött a feledés homályába.Öreg?müzli és kentaur soha nem lesz olyan mint ő.

    Jericho amit tavaly leművelt..Nélküle asszem a wwe felköthette volna magát.Az egész céget a hátán vitte el és a legszórakoztatóbb karakterét láthattuk.Nagyon jó.Jericho volt,van s lesz mindörökké.

    Kedvelés

  2. Lesnar az Lesnar. Nem azért van/volt/lesz itt, hogy még nála is tehetségtelenebb, “hozzá képest” újoncokat futtasson fel. Lehet, hogy idénymunkás, lehet nem csinál sokat a ringben, de a Strowman sem. Sőt…

   Viszont ha a pénz oldaláról nézzük a dolgot, gondolom van az a pénz amiért lefekszik. Ha a saját magáról kialakult kép nem érdekli, és szerintem nem érdekli, mert akkor nem kokszolt volna az UFC-ben, holott 100% biztos lebukással számolhatott, akkor elképzelhető, hogy pénzért megcsinálja.

   Strowman nagy. Ezért erősnem mondott pankrátorok ellen kell mennie, mert ha egy Sin Cara-t maszírozgat, az senkit nem érdekel. Olyan szinten viszont még nincs, hogy legendákat, nagy öregeket győzzön le. Közel sem.

   Kedvelés

   1. Golemnek nem kell legendákat legyőznie,dehogy.De jol jönne neki egy igazi feud 3 ppv meccs és ha bukik is,erősödik.

    lesnar kb mennyiért feküdt le Goldbergnek?Mindenki epikus küzdelmet várt nem másfél percet lol

    Kedvelik 1 személy

    1. Goldberg vs Lesnar 1.5 perc. Persze. Goldberg egy egy generáció kihagyás után jó hogy strokot nem kapott. A filmjei nem mennek, kell neki egy “kis” pénz. Lesnarnak meg a ufc botrány után mindegy mit írnak meg. Ráadásul nézd meg a közönséget: IMÁDJÁK!!!
     Állandó csak a kamú szarkazmus megy. Annak írnak ki jó szerepet akinek mennek a cuccai.

     Kedvelés

    2. Tudtommal Lesnar es Goldberg az eletben is baratok vagy valami. Talan itt is volt marcrola szo. Az epikus kuzdelem pedig Goldberg serulese miatt maradt el. Ket lehetoseg kozul a kisebb rosszat valasztotta a WWE. Mert a meccs akar el ia maradhatott volna… Lesnar pedig nem hiszem, hogy barki ellen bevallalta volna ezt.

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s