Rey Mysterio nem hosszabbított, a WWE felé tarthat

en-emleks

Már korábban írtunk róla, hogy Rey Mysterio szeretne visszatérni a WWE-be, és fel is vetettük a lehetőségét, hogy ő lesz az egyik meglepetés résztvevője a Royal Rumble meccsnek. A minap érkezett a hír, hogy nem volt alaptalan: Rey szerződése a Lucha Underground-al lejárt, és nem tervez újat aláírni.

Tekintve, hogy a WWE-vel jó ideje tartja a kapcsolatot, szinte biztosra kijelenthetjük, hogy vasárnap újra láthatjuk a 2006-os Royal Rumble győztesét. Utoljára a WrestleMania 30 utáni RAW adáson láthattuk, ahol veszített a visszatérő Bad New Barrett ellen. A többszörös világbajnok sokak kedvence mai napig, és nem vitás, hogy a rengeteg legenda mellett remek “adalék” lenne a Royal Rumble meccsbe. Ha valóban megjelenik, akkor jogosan vetődik fel a kérdés: a RAW, a SmackDown, vagy esetleg a Cruiserweight Division része lesz-e?

Már kevesebb, mint 48 óra van az egyik legkiszámíthatatlanabb Royal Rumble-ig, és ezzel együtt valószínűleg az egyik legnagyobb is lesz. Az Alamodome-ot nehéz megtölteni, de jelenleg úgy tűnik, a WWE kijátszik minden ütőkártyát annak érdekében, hogy ez sikerüljön.

5 című bejegyzés “Rey Mysterio nem hosszabbított, a WWE felé tarthat” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Sincara,calisto a cirkáloba lehetnének de amit velük iscsináltak..szánalmas.rm meg ezért jönne vissza?Méltatlan ez hozzá.

  Kedvelés

 2. Ha a pénz motiválja, megértem, de egyébként nem tudom mit akar a WWE-ben. Amikor utoljára itt volt, abszolút parkolópályára tették, lehetőséget, címet, stb nem fog már kapni. Elég Kalistora gondolni, aki több mint 10 évvel fiatalabb és mégis ő a legnagyobb jobber jelenleg. 42 évesen már nem fognak építeni Reyre semmit.

  Szerintem a legesélyesebb, hogy a cirkálókhoz megy Neville mellé, hogy valami életet vigyen a divízióba.

  Kedvelik 1 személy

 3. rr-en tuti jön ő is h aztán jobboljon Ö IS kentaurnak pfff
  Pedig csak 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 x tehetségesebb a lóembertől..

  Kedvelés

  1. sajnos…. láthattuk AJ is megjött mi volt gyakorlatilag az első dolga, lejobbolt rejsznek… még szerencse hogy nem egy brandbe rakták őket, igy úgyahogy megmutathatta a tudását, és megérdemelt megkapta az övet is, de hát megjött szuperszéna, szóval ez is eddig tartott….

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s