Triple H válasza Rollins akciójára

triple-h-nxt-takeover-642x330

A tegnapi NXT TakeOver: San Antonio gálán megtörtént az, amire sokan vártak: Seth Rollins és Triple H szemtől-szemben álltak, viszont kontaktus nem igazán történt közöttük. Természetesen Triple H nem igazán vette jó néven azt, hogy Seth csak úgy “betört” az arénába, és a ringbe ment, ezért biztonsági őrökkel távolíttatta el az arénából. Az adás után arról kérdezték meg The Game-et, hogy mi a véleménye az esetről és Seth Rollinsról:

Ő egy olyan ember, akire sok ideig azt mondtam, hogy ő a “The Man”. Tudja, hogy mit csinálok, és ki vagyok. Én tudom, hogy mit csinálok itt ma este, és nagy különbség van aközött, aki itt van ma este, és aközött, aki egyébként vagyok. Seth Rollins hamarosan megtudja, hogy mi a különbség a ma este itt lévő kreatív és a pusztító között. Kijön ide, és kihív? Hát legyen. De azt tudnia kell, hogy a pusztító már nincs messze. Néha vigyáznia kell az embernek, mit kíván. Hamarosan meglátjuk, ki az igazi “The Man”.

Tehát tulajdonképpen biztosra vehetjük, hogy Triple H elfogadta Seth kihívását, és kettejük csatájának az ideje hamarosan eljön. Pletykák szerint a mindössze néhány órára lévő Royal Rumble-ön lesz ismét egy szegmensük, amiben kicsit komolyabban egymásnak fognak feszülni. Aki nézni szeretné élőben az adást, az talál néhány linket az élő közvetítéshez az előző cikkünkben!

Egy gondolat a(z) “Triple H válasza Rollins akciójára” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s