Undertakernek fájdalmai voltak a Royal Rumble meccs közben!

277_rr_01292017jg_2363-a7e00880ec95ab5f897d1e21a7d23fed-1485872914-800

A Royal Rumble-ön sokaknak feltűnt, hogy Undertaker nem igazán volt formában, lassú volt, és a Chokeslam-ek sem a szokásosak voltak. Ennek elég nyomós oka van: Undertakernek már a meccs előtt is hatalmas fájdalmai voltak, mivel még nem gyógyult fel teljesen a csípőműtétből. Elég megterhelő volt a számára így a meccs, és így világossá válik, hogy miért nem hozta a szokásos formáját. Ennek ellenére is több, mint 8 percet töltött a meccsben, és 4 embert ejtett ki, többek között Goldberg-et.

Ezen információ alapján adódik a kérdés: vajon teljesen készen fog-e állni a WrestleManiára? Még több, mint 2 hónap van hátra a WrestleManiáig, szóval több mint valószínű, hogy teljesen meg fog gyógyulni és formába fog jönni ez idő alatt a Dead Man.

8 című bejegyzés “Undertakernek fájdalmai voltak a Royal Rumble meccs közben!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Semmi gond nem lenne az “öreg legendákkal” ,hogyha egy kicsit gyorsítva játszanák le a meccseiket…. De így, “töfögve” nem kellene már pankrálni….vegyék tudomásul,hogy eljárt felettük az idő…

  Kedvelés

 2. “Undertakernek fájdalmai voltak a Royal Rumble meccs közben!”

  Az a baj, hogy nekem is… fájt látnom a régi legendákat, hogy nem tudják mikor kell kiszállni.

  Kedvelik 1 személy

 3. Amikor már a nagy ROYAL is azt írja h ideje visszavonulnia…

  Undertaker a ledőlt bálvány..

  Sajnálom h itt erőlködik.kentaur megkapja azt az esélyt amit Sting soha?…

  Kedvelés

 4. Amikor visszajött látszott rajta, hogy egyben van, de ez a meccs totálisan ráfácolt. Mit akarnak vele Reigns ellen? Egy spear annak a csípőnek és ott vagyunk ahol kezdtük. Legenda és jó lenne ha nem rombolná se ő se a WWE tovább azt a bálványt amit felépített, mert ha már nem megy nem kéne erőltetni wrestlinget ő egy legenda jó lenne ahhoz méltó visszavonulás is.

  Kedvelés

 5. Jobb lett volba ha Wyatt vágja ki a ringből Takert,lehetett volna folytatni a dolgot köztük,Wyattete meg ortob dobta volna ki,árulás a köbön majd leszámolás..álom édes álom..

  Kedvelik 1 személy

 6. Öreg,vonuljon vissza amig komolyabb baja nem lessz.Az egyik legnagyobb kedvencen,de rossz így látni őt..goldbergvárta mikor ugorhat már ki Taker álltal a többi meg ujjongva ugrott fejest..

  Takernak hunter legyőzése után kellett volna visszavonulnia.Tökéletes meccs egy tökéletes korszak és egy tökéletes pályafutás befejezése lett volna..

  Eljerültük volna lesnar istenné avatását..

  Wyatt érdemelte volna meg a streaket..aztán köv wm en visszavágo,Taker győzelem,visszavonulás,emelt fővél,nem így mint most…

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s