Seth Rollins megsérült a RAW-n

fylojp5pkc-ga4zn4xmdoxojbzmtt2bj

A wwe.com nemsokkal ezelőtt megerősítette, hogy a korábbi WWE Champion, Seth Rollins jobb térde újrasérült a Samoe Joe-tól elszenvedett brutális támadás következtében. Pontos információ egyelőre nincs, annyi biztos, hogy Seth korábban műtött jobb térdével van probléma.

Rollins később csak mankó segítségével volt képes elhagyni az arénát.

Ugyanakkor lehetséges, hogy mindez csak a történet része, és Seth hamarosan elégtételt vehet Joe-n, akár már a FastLane-en.

Frissítés: A PWInsider időközben jelentette, hogy valódi sérülésről van szó, Rollins pedig további vizsgálatok miatt a Birmingham-i Alabama felé veszi az irányt.

20 című bejegyzés “Seth Rollins megsérült a RAW-n” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Mert ideköt több mint 10 év! Ja és mert tudjuk , hogy milyen meccsekre és sztorikra képesek. Ennél magasabb színvonalat képviselnek.

   Kedvelés

 1. AJ tegyük hozzá, hogy Japánban lett kultikus alak illetve ROH-ban, de TNA-t nézve hiába volt “sztár”, azutáni időszakok nála a mérvadó és TNA múltja konkrétan az 0-val egyenlő ezekkel szemben. Ez sokakra igaz Karl Anderson és Luke Gallowsra is, de sorolhatnám még. Ambrose nagy ász volt CZW-ben aki csak WWE-t néz el se tudja képzelni miket élt át ott ez a srác.De nem véletlenül köt ki aki méltó rá a WWE-ben, hiszen a WRESTLING-ben WWE a csúcs és csúcs cím pedig a WWE világbajnoki címe. Aki indyt szereti azt nézi, WWE nem lesz indy, mert ők showt csinálnak, ami viszont más kérdés mennyire érdekli az embert. Raw-n ne várjatok nagy meccseket, havonta ha egy jó meccset látsz egy Rawn az már csoda. Rumblet elcseszték, Rawt azzal, hogy Joe idejött és nem az SD-re + még Rollins is lehet megint megsérült (bár szerintem ez csak sztori, mert amit így mutogatnak, hogy még videó is van róla Youtubeon az csak kamu lehet). WWE amit nagyon rosszul csinál az inkább tavaly óta mióta Reigns megbukott és próbálják visszatolni a csúcsra mindenáron, de szerintem a tavalyi év előző évekhez képest (Shieldet kivéve) csúcsév volt.

  Kedvelés

 2. A másik dolog.. A bizonyíték erre a valóságshow dologra maga a sêrülés. Figyeljétek meg, hogy pl AJ nem lesz annyit sêrült mint egy Cena. Mert TNA pankrátor volt, nincs mit magyarázni rajta. De jobb példa erre Dean Ambrose aki volt CZW (!!) pankrátor.. Emberek ha ennek a kölyöknek nem törik el valamilyét akkor nem is sêrül le.. 😀 persze nincs rwndesen “kihasználva” sajna..
  Régen Mankind, Kane, Goldberg, Lesnar, Stone Cold vagy épp a DX szórakoztatott. Ma Finn Bálort várják , hogy visszatérjen..

  Kedvelés

 3. Valahogy Heyman promoja felvilágosított minden téren.
  Ugye korábban emlegettem , hogy a WWE már nem egy pankráció show hanem egy valóságshow.
  Adott a pankrátor aki jóformán ugyanazt adja elő hétrôl hétre csak más körítêssel. Ugye van egy ( esetleg kettô ) mozdulat amivel képes leszámolni az ellenfelet. Van pár feladásra kényszerítő mozdulat és van pár színezô mozdulat ami szintén minden meccsen látható. Cenánál ugye ez a legszembetűnőbb a “never give up” meg a “get up at two” , “hlr” gimmick – karakter miatt. Ami a pg era idejêben teljesedett ki és hatalmasodott el. Emlékezzünk csak mikor bemutatkozott The Prototype.. De ott volt a rappes gimmickje is és határozottan jobb meccsei voltak. Így van ez a többiekkel is csak kevesebbet fetrengenek. Na szóval mit is akartam ebből kihozni!? Azt , hogy semmit nem készülnek szinte inringbôl, max a koreográfiát variálják. Minden pankrátor szanaszét promozza magát ês ettől erős a karaktere. Ezek nem küzdenek hanem elszenvedik egymástól azt az 5-6 szokásos mozdulatot eszméletlen sok promo után.
  Mikor az invázió tartott pl határozottan jobb meccsek voltak. Mert püfölték egymást, harcoltak, komolyan lehetett venni a céljaikat.
  Pl. Bejön ez az “óriás” nyurgalábú Big Cass a csirkével mont elsô résztvevő és előad egy nem tudom hány perces monológot, hogy nyer. Mit is mutatott a meccsen? Nem arra gondolok mikor esett ki hanem , hogy mit csinált!? És mások mit csináltak!? Emberek fihyeljetek… Ezek semmit az égvilágon!!
  Figyeljétek csak meg az idei rr-t mert nincs szembetűnőbb pillanat a zűrzavarnál. A bejáró van vagy 5km-re a ringtől, mire beêrtek kb. jöhetett a következő. Beért az adott pankrátor, lenyomott pár sec. alatt egy mozdulatsort aztán jóformán végig feküdte a meccset.
  Itt mutatta valaki, hogy volt akit kêtkerekűn hoztak be a ringig , hogy beêrjen.
  Gondoljatok bele, hogy rêgen HBK vagy Triple H mennyit szenvedett ebben a ringben. Ott nem azért nem pörgettél bele mert lemaradsz a belépőről hanem mert folyamatosan küzdelmet és harcot láttál..
  Régen képesek voltak mit kezdeni egy Ultimate Warrior karakterrel , ma ez tökbugyutának tűnne.
  Ma nem tudnak mit kezdeni egy Baron Corbinnal, öcsêm ennek a tagnak kúrvanagy kisugárzása van. Ott van Bray Wyatt, szinte kellemetlen ez a gimmickkínzás..
  Hêtrôl hêtre láthattál izgalmat es valami érdekeset ma meg csak pööörgetsz….

  Kedvelés

  1. Igen,így van.
   müzli 15 év alatt egymaga többet fetrengett a ringben és azon kívül mint az egész mostani roster fog együtt 20 év alatt..

   Amúgy lesnar ideje lejárt,golem tökéletes hájmencsaj lenne.Csak hát..

   Kedvelés

    1. Hát ha CM Punkból tudtak háymencsajt csinálni akkor belőlük is lehet. Amúgy miaretket keres a nagy Samoa Joe az nxt-ben? Ő a TNA-ben már több mint rleget bizonyított.

     Kedvelés

     1. Lesnar ideje nem járt le.. 3-ból csak 1x verekedett meg Goldberggel. Mêg az elsô meccsükön x éve. Bár aggályaim vannak affelől, hogy Goldberg bírna egyáltalán egy komoly meccset. Azért eljárt felette az idô, fogyott és öregedett, de bízom benne, hogy formában van.
      Sajnálom, hogy keveset szerepel. Ês keveset csêpel, de ez is azêrt van mert a pankrátorok csak pár mozdulattal nyírják egymást. Ha mondjuk egynêmelyik feltudna kelni pár suplex után ês nem számolnák le akkor komolyabb inringet láthatnánk. Nem kifejezetten Lesnarra értem ezt hanem mindenkire. Csak a jó inring elveszi az idôt a mikrofontól..

      Kedvelés

 4. Alapból hülyeség volt Joet így behozni… Elismerem ütött és meglepetés volt és azt is elismerem hogy jobban kell a rawra egy main eventer mert a raw main eventjeit rendre visszatérők viszik mostanában, én végén pedig a csajok segítettek ebbe bele, mert a raw main event az jelenleg Seth Roman Owens és Jericho, úgy hogy Jericho mid card övvel van, ahogy korábban Reigns is…. Nincs egy normális main eventer… Rossz szájíz volt Joe is mert a két volt shieldes így is eléggé tolva van pihenő nélkül és akkor kapnak még egy sokadik heelt a nyakukba amikor már így is kétszer annyi heel ellen feudolnak többnyire… Vagy Zaynt kellene feltolni vagy Dilingert bedobni a main mély vizébe de KELL valaki mert amúgy KO is gyenge bajnok, meg a két face is csak szuper emberként győzhet ilyen körülmények között ami élvezhetetlenné teszi és sehogy se jó… 🙂 SD se sokkal jobb de ott Orton face is érik a Wyatt elleni feud miatt szóval ott még azért van remény, de az arányok most picit el vannak csúszva ami már szerintem tűrés határon túl van…

  Kedvelés

  1. Túlzol Valóban vannak gondok mindkét isrállóban..de sok tehetséges rawos panki van elbyomva,többségük face,akikkel semmit sem kezdenek.pl seth rogen aki tehetséges,nyerte a feudot ko ellen ésSEMMIT nem kezdenek vele.Ott van cass,akiről végre lekéne szedni a kócos koboldot mertcsak lehuzza..A csámpás uralkodó csípi őt pzsholha,még sincs sehol.Ka kapnának esélyt rendes történet,feud,meccsek,fővonal biztos helytállnának.
   És Cesaro?Rég unibajnoknak kéne lennie erre…

   Heel téren erős a raw,de nézzük.Viazzatérők,idénymunkások szót se érdemelnek.tt vonal most nem játszik.

   Ko aki egy autista ratyi vicc bajnok + Jericho aki viszi a showtmNélküle ko semmi lenne,önállóan már rég elbukott volba hiába érdemli me h bajnok legyen,alkalnatlan rá ezzel a karakterrel.

   rusev jó bajnok volt,jó meccseket tol de előbb müzli majd lópofa is kicsinálta..

   Gólem most a leghitelesebb heel de semmit nem ér el mert beáldozzák kentaurbak,pedig szépen épitik fel..
   júdás,kentaur top facek ketten,mások esélyt se kapnak azob a szibten pedig van bőven jelentkező..

   Kedvelés

 5. Ez most sokaknak nem fog tetszeni, de nem érdekel. Remélem vesz is elégtételt. Az a baj, hogy ez a cég nem bánik jól az értékeivel. Ezért is fordulhat elő, hogy egy ilyen eset kapcsán valamelyik pankrátor lesérül. Persze bármi történhet ez veszélyes dolog. De azért mielőtt csak úgy ráeresztenek a cég egyik legértékesebb emberére egy “újoncot”, talán biztosra kellene menni. Igen, újoncot írtam, mert magasról teszek rá, ki és mit és mennyi idő alatt ért el máshol. Itt újonc. Ugyanúgy, mintha akárki egy másik munkahelyre megy, ott újnak számít. Mindezt mondom annak ellenére, hogy ez így egy jól előkészített forgatókönyv része, Rollinsnak a szamoai joskan kell atverekednie magat, hogy Triple H-hez jusson.

  Lehet már látszanak a jelei, hogy Rollins is hamarosan elszürkül?

  Kedvelés

  1. Nos,szerény személyem is azt mondja h máshol lehet bármekkora sztár,ez awwe és itt mindent 0ról kéne felépíteni de ott van bálorka esete,leverte tisztán a legyőzhetetlen kentaurt akinek az egész roster jobbol + a 2.meccsén uni bajnok lett L O L

   Azért azt tegyük hozzá kis öncáfolatként h se joe se aj nem kezdők,nekik nem is kellett volna az nxt-ben bizonyítaniuk már rég itt lenne a helyük ez kicsit azért vicces..de aj szépen felépítette itt is önmagát és 1 éves kemény munka lett itt az aki máshol is volt.joe nak is ezt kellene tennie,de ott van megint bálorka aki semmit nem tett itt még le az asztalra de azonnal bajno lett ami szánalmas..

   Kedvelés

    1. Igen,ahhoz képest,hogy egy éve még alig bírt pofázni,ma meg már rendesen köpi a szavakat….( ami az erős akcentusú Bálorból sajnos sosem fog így jönni,s ezért szerintem nem lesz akkora ,amekkorát akarnak belőle,hiába jó panki…)

     Kedvelés

     1. Bálorból is csinálnak akkorát…igaz promózni nem tud annyira de amikor leültették és vetítettek alá akkor ment neki (amikor bemutatta honnan jön a neve ha jól tudom) és ezt fogják vele csinálni, ezek mellett gondolom beszélni is fog minimálisan de a hangsúly a “vetítéses promón” lesz legalábbis szerintem

      Kedvelik 1 személy

     2. az “zsír”, csak ugyebár szó szerint ( nem csak én, haver is aki USA-ban programozik) néha érteni is alig érti a tőzsgyökeres amcsi… De háha így lesz…

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s