Továbbra is opció a Goldberg vs. Owens a FastLane-re? Goldberg bajnok lehet!

owens-goldberg

Azt már tudjuk, hogy Bill Goldberg visszatér a jövőheti RAW-n, hogy válaszoljon Brock Lesnar kihívására, ami egy WrestleMania összecsapást jelent adott esetben. Azt viszont továbbra sem tudjuk, hogy Kevin Owens ki ellen fogja megvédeni a WWE Universal Championship-et a Mánia előtti utolsó állomáson.

Owens hétfőn túlélte Strowman-t, de csakis Reigns-nek köszönhetően. Ez talán egy Reigns vs. Strowman meccset eredményez a PPV-re, amibe aztán beavatkozhat Undertaker – előkészítve ezzel a Reigns vs. Taker-t a WrestleMania-ra. Ha tehát létrejön Roman és Braun meccse, akkor Owens-nek nincs kihívója. Itt jöhet a képbe Goldberg, aki a (Lesnar) kihívás elfogadása mellett, vagy annak elutasítása után kihívhatná KO-t a bajnoki címért. A Wrestling Observer jelentése szerint, a FastLane-t követő RAW Live Eventekre nincs hirdetve Universal bajnoki címmérkőzés, helyette minden esetben Reigns vs. Strowman csatát vetítenek előre a szervezők. Utoljára Lesnar regnálása alatt fordult elő olyan, hogy a house show-k egyikén sem volt világbajnoki címmérkőzés. Természetesen ebből az aprócska észrevételből egyenesen következhet, hogy Goldberg megveri Owens-t a FastLane-en a bajnoki címért, amit aztán a WrestleMania-n, vélhetően a főmérkőzésen védene meg Brock Lesnar-ral szemben.

Azt pedig mindenképp meg kell jegyezni, hogy a RAW kénytelen lesz egy versenyképes főmérkőzéssel előállni a PPV-n, hisz a SmackDown jövő vasárnap egy Elimination Chamber csatában teszi terítékre a WWE Championship-et, ami azért elég nézőcsalogatónak hangzik, pláne úgy, hogy Cena trónja nem áll stabil lábakon.

8 című bejegyzés “Továbbra is opció a Goldberg vs. Owens a FastLane-re? Goldberg bajnok lehet!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Szerintem jól sejt mindent a Wrestling Observer nagyjából minden így lesz, én nem tudom elképzelni, hogy a WM-en még egyszer kikapna Lesnar az már túl sok lenne neki szinte mint Rusevnél, hogy kikapott Reignstől. Viszont nem is fogok örülni ennek a forgatókönyvnek, mert Lesnar mint bajnok nevetséges. Goldberg 1 hónapig még azt mondom persze legyen visszajött ennyi még kijár neki, de Lesnar bajnokként már egyszer elég volt mióta visszatért, nem szabad rá övet adni.

  Kedvelés

 2. És annak mi értelme van, hogy rokkant nyugdíjas Goldberg megnyeri az övet? Inkább KO nyerjen Lesnar segítségével, de az hogy 20-30 mp meccseket toljon az nagyon szánalmas. Cena fikázta parti time embereket és ő ugyanazt csinálja tök feleslegesen nyerte meg. Reigns gondolom, majd hozza szokásos formáját és mindenből kitör és Strowman esélye sincs nyerni tisztán egyedül Wyatt family találunk némi előrehaladást.

  Kedvelés

 3. Elvileg a wm-en csapnak össze utoljára.Vagy 2-1 vagy 3-0..
  Ha az övért megy a harc és lesnar nyer..sok jót ne várjunk..

  Kedvelés

 4. “Természetesen ebből az aprócska észrevételből egyenesen következhet, hogy Goldberg megveri Owens-t a FastLane-en a bajnoki címért, amit aztán a WrestleMania-n, vélhetően a főmérkőzésen védene meg Brock Lesnar-ral szemben.”

  ERGO,Goldberg elfogadja vicc lesnar szánalmas siralmát és a wm en megküzdenek,de addigra már Billy fiú kot leverve bajnokként megy a wm-ra lesnar ellen?
  Ahol megint megveri a bukottat?

  Nekem ez tetszik,csak elég mesésen hangzik,de így legyen.

  Ha meg mégis 2-1 lesz a meccs vége és lesnar bajnok akkor is Goldberg nyert..és kapunk egy fantombajnokot ami tekintve h mennyi trónkövetelő van és jön bálorka is..nem állja meg a helyét.
  Nem tudom,csak azt h lesnar másfél perc alatt kikapott lol
  aztán fél percet se birt a ringben Goldberg ellen lol
  Ha a wm en is kikap mehet a süllyesztőbe ahová való.

  Kedvelés

   1. Na, akkor lenne totálisan hiteltelen a történet, ha az “egyszálbelű” Balor leveri Lesnart az övért. Kb. hároszor akkora. Ott a vége az egész WWE-nek…Hiteltelenné, semmivé válik nem csak Lesnar, és nem csak az öv, de az egész cirkusz is amit előadnak.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s