Roman Reigns a Heel Turn és Undertaker miatt szerepelt a Rumble-ben

roman_reigns_bio-5c14cb3de4bd5254d51975d58576d828-1486069043-800

Jobb később, mint soha.

Ha csak lassan is, de úgy tűnik, hogy a WWE elindította Roman Reigns-t azon az úton, aminek végállomása egy Heel Turn lesz. Az alapok mind adottak. Egyrészt a rajongók, akik évek óta megtagadják Roman-t, másrészt pedig a kudarcok, amik a Roadblock óta folyamatosan érik a háromszoros világbajnokot.

Észrevehető, hogy valami megváltozott Reigns mentalitásában

Legalábbis sztori szerint, attól a pillanattól, hogy kikapott Owens-től a PPV-n. “Végső elkeseredettségében” belépett a Rumble-be, hogy az utolsó szalmaszálba kapaszkodva esélye legyen kiharcolni a WrestleMania főmeccsét. Igen ám, csak közben kiejtette Undertaker-t, s ez a pillanat eldöntött minden kérdést azzal kapcsolatban, hogy mi a terv Roman-nel és mi a terv Takerrel a WM-et illetően.

277_rr_01292017jg_2363-a7e00880ec95ab5f897d1e21a7d23fed-1485872914-800
Rég nem lehetett látni Roman arcán ezt a tekintetet, ami most tényleg többet mondott ezer szónál.

A változás egyik jele volt ez a bizonyos tekintet. A másik jel pedig a RAW-n következett, amikor is Roman azt tette, amihez a legjobban ért: pusztított. Nem törődve azzal, hogy épp címmérkőzés zajlik – bement a ringbe és egész egyszerűen lesöpörte a színről Strowman-t, majd Owens-t is.

Mi következik?

152_raw_01302017rf_0942-daca87f3bdc14770731d7ecedf3f9733Jó eséllyel egy one-on-one küzdelem Strowman ellen a FastLane-en. Mi történhet? Reigns újra vereséget szenved, de ami a legfontosabb: nem tisztán. Ezt a legkönnyebben úgy lehet kivitelezni, hogy megjelenik Taker, aki bezavar, egyúttal első lépésben bosszút áll a Rumble kiejtésért. Itt érdemes visszakanyarodni ahhoz a promóhoz, amiben Taker nevezett a Rumble-be. Ekkor azt mondta, hogy aki útját állja a győzelemben az békében fog nyugodni.

Lassan csordultig lesz a pohár

c22d82ff4baaedf3-600x400A Strowman elleni vereség mindenképp egy újabb adalék, egy újabb kudarc lenne, ami csak még inkább előtérbe helyezhetné annak a bizonyos pusztító személyiségnek a kibontakozását. Innen már sok féle módon megoldhatják a Turn beérését, köztük úgy, hogy Reigns megveri Taker-t a WrestleMania-n, majd másnap egy promóban teljesedik ki a Turn a giga boo közepette, amit az előző esti győzelem miatt kapna. Roman ekkor felsorolhatná az indokokat, amik a változáshoz vezettek és akár a közönségre is háríthatná a felelősséget, amiért nem voltak képesek elfogadni, s ezáltal belehajszolták abba, hogy elpusztítsa minden idők egyik legjobbját, az embert, akinek neve mára egyet jelent a WrestleMania-val.

Persze, turnolni úgy is lehet, hogy nem veri meg Undertaker-t, de a hatás kedvéért mégiscsak célravezetőbb lenne, talán.

12 című bejegyzés “Roman Reigns a Heel Turn és Undertaker miatt szerepelt a Rumble-ben” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Szerintem a cikkben szereplő forgatókönyv a legjobb lehetséges megoldás, annyi kiegészítéssel, hogy nem egy heel, hanem egy pusztító Reigns kellene. Ne legyen se face, se heel, csak romboljon. Mostanában a kreatívoknál a heel a gyáva, csaló, rinyáló paprikajancsikat jelenti, ez Reignsnél ugyanúgy tévút, mint a túlpusholt face szerep.

  Az eddigieket ismerve én simán elképzelhetőnek tartok egy sokkal rosszabb forgatókönyvet. Taker beavatkozik a Strowman elleni meccsébe, és emiatt Romant megpróbálják face-ként betolni a WM-re, majd a Goldberget legyőző Lesnar ellen is tovább erőltetik face-ként. Már sokszor lett volna lehetőség a heel turnre, de mindig az eszetlen erőltetése ment a face vonalnak, félek Vince ezt pont nem a WM-re fogja elengedni.

  Kedvelés

  1. A legnagyobb baj hogy lehet Reigns heel vagy face itt már magát az embert gyűlölik (és tudom hogy nem szabad mert ezt kell játszania de ennyire erőltetni valakit és 1v31-ben lealáztatni vele az egész rostert EGYSZERRE nem egészséges) itt már nem turn segít hanem a Shield amire a draftig várni kell…
   már akkor kiakadtak amikor bejött 30.-nak..még jobban amikor kiejtette Takert…gondolhatjuk mi lehet a Manian ha győz…:/

   Kedvelés

   1. 3 x os bajnok,tt,uni bajnok,mindent megnyert és minden héten kap címmeccset.koxozott,lebukott és büntetésből kis övet kapott pfff
    rr győzelem korábban az is milyen volt már..ppv főmeccsek érdemtelen stb.
    Mindenki jobbol neki.Tehetségtelen a ringben,mikrofonnal is béna,nincs karizmája,unszimpatikus.
    Az h az életben milyen nem érdekel,awwe játszóterén a legszánalmasabb.
    müzlin is túlmutat már,annyira erőltetik..
    Megveretik vele Takert ez már biztos..pedig pont h a Takertől elszenvedett vereségtől lehetne jó heel

    golemet is odalökk majd lesnart..

    lóember egy igazi antitálentum

    Kedvelés

    1. Apám! Komolyan! Fogd magad, és tűnj már el a francba nem csak erről az oldalról, hanem minden portálról, ahol csak az ilyen, és effajta totális b*romságaid lököd! Totál szánalom, amit minden hét majd’ minden napján eljátszol itt. Idejössz, fröcsögsz, szidod a pankrátorokat, bunkón és utcai kocsis stílusban kritizálsz.
     Neked ezek az Istnek: Undertaker, Kane (ők nem is vitásak), és Wyatt.

     Pont az a Wyatt, aki a ringben pontosan nem csinált többet semmivel sem, mint a “lóember”, sőt! Egyvalamiben hitelesebb csak: a promózásban. És ennyi.

     A saját magad által mondottakból csinálsz hiteltelen fröcsögést azzal, hogy te magad is olyan embereket istenítesz, akik nem, vagy éppen hogy egy kicsivel többek, mint az általad szidottak.

     Mindig jössz azzal, hogy téged már nem érdekel, meg hogy nem fogsz ekkor meg akkor nézni WWE-t, hát TESSÉK! Ne nézd! Fogd magad, és ne gyere ide vissza többet!

     Nem azzal van a baj, hogy kritizálsz, mert mint nézőnek, van jogod megmondani azt, hogy mi tetszik és mi nem… De ilyen stílusban? Ki vagy te? Kinek képzeled magad?

     Ugyanúgy, ahogy Wyattékkel nem tudnak mit kezdeni, ugyanúgy Reignsszel sem tudtak mit kezdeni. Nem tudták kihasználni a benne rejlő potenciált. Azt a karaktert úgy elcseszték, mint a Wyattedet is.

     Ringben szerintem nincs gond már Rengisszel, csak egyszerűen bármit csinálhat már, az emberek annyira utálják, hogy nem kíváncsiak rá. Ellene még a sátánnak is inkább szurkolna az univerzum, mint neki. Ezt eljátszotta a WWE. Itt most arra kell törekedni, hogy kialakult utálatot kell felhasználni, és még tovább növelni. Egy hiteles, nem elfutó karakter kell, és erre egy heel Reigns tökéletes lenne. Mikrofonnal mit vársz Reingstől? Üvöltsön indulatból ő is, mint Rollins? Röhögcséljen szarkasztikusan? Neki a legjobban az állna promóban, hogy nagyon keveset beszél, és amit viszont kimond, az hasson, üssön. És ehhez nagyon is ért Reigns. Nézz vissza pár olyan jelenetet YouTube-on, amikor a közönségnek szól ki improvizálva, és az igenis lehengerlő. Vagy éppen valamelyik héten, amikor Samivel és Sethel a backstageben shieldesen kitette a kezét Zayn. Figyeld meg mit mond! Zseniális! Meg kell érteni, hogy ő nem tudja azokat az előre rábeszélt dolgokat előadni, amiket a szájába adnak. Hidd el, én sem akartam volna bajnoknak, főleg nem ennyiszer. Köszönd a WWE-nek, hogy utálhatsz egy olyan embert, akinek szintén vannak érzései, mint neked, vagy itt bármelyikünknek, helyette pedig megvetést, beszólást, megdobálást és leköpést kap. Mert azt kell csinálnia, amit a “főnök” mond, hogy legyen bevétel.

     Valemelyik héten itt valaki (remélem nem te voltál) szidta RR spearjét. Mi is a gond vele? Szerintem semmi. De ha már szidta, akkor itt miért nem volt fröcsögés akkor, amikor egy “spearrel” ütötte ki Goldberg Lesnart? Nézd vissza. És most újra. És újra… Az milyen “spear” volt? Az nem az volt, csak simán nekirohant. A Nagy Goldberg annyit nem csinált, hogy elrugaszkodjon a földtől, és levegőben fektesse ki Lesnart. Tudod, RR, Edge, Big Show, és anno Goldberg is a levegőben csinálta a speart. Na? Az miért nincs itt minden héten kritizálva? Mert neki csak egy mozdulatot kellett volna csináljon, s az se ment. Na? Mert Lesnart tudtad ekézni, de egy olyan Goldberget, aki eddig semmit nem csinált pár nekifutáson kívül a ringben, arról nem ejtettél, és nem ejtettek sokan szót. Ez hogy is van?

     Nincs összképed, ember! Csak nézed, de nem tudod, mit látsz.

     Szánalmas vagy és mind azok, akik ilyen stílusban nyilvánultok meg nem csak róla, hanem bármelyik olyan szupersztárról, aki ott az egészségét/életét kockáztatja a ringben, hogy te, meg te és te szórakozzon!

     De ha nem Reigns, akkor Rollins? Benne mi a hiba? Jó mic skill, jó inring, hiteles, kemény. Mit találtál meg egykor benne hibaként? 😀 Na, megvan még? 😀 “UNALMAS” 😀 Ezt mondtad rá! Na, látod? Ezzel IS bizonyítottad, hogy te azon néző egyike vagy, akinek bármit is mutatnak, semmi nem jó.

     Vagy Ambrose? Vagy Owens? Esetleg Cesaro? 😀 Soroljam? Mind bajnoknak akartad, és miután azok lettek, mindre elkezdted mondani, hogy unalmasak! 😀 Ennyi vagy! A saját magad paródiája!

     És a végére egy kérdés: miért nem próbálod/próbáljátok meg élvezni is a műsort a sok FELESLEGES elemzés helyett? Ha meg nem élvezed, akkor írd meg, de akkor többet ne is nézd, de ennek ellenére minden hiten itt vagy, itt vagytok, és sokan csak fröcsögtök!

     Kedvelik 1 személy

 2. Nem hittem a Rumble előtt, hogy Taker majd pont Reigns ellen vívja a (utolsó?) WrestleMania meccsét, hiszen bedobták Strowman nevét, mikor nézte őt a TV-n az egyik Rawn, Cena, AJ és pont Reigns. Heel Reigns jól hangzik, de már kb. tavaly nyáron mikor Stephanie szívatta akkor kellett volna meghúzni és nem tudom milyen feud lehet belőle illetve Takerben bíznak már csak, hogy egy WM vereséget is bevállal, hogy megcsinálja Reignst? Egyébként a Fastlanen nekem a logikus egy triple threat lenne Owens vs Reigns vs Strowman hiszen mindketten a másik miatt bukták a címmeccsüket, de most így erről szó sem lehetne.

  Kedvelés

 3. Mondjuk nekem az lenne a személyes vágyam, hogy a Taker elleni WM meccs közepén, amikor Reigns nem bír az öreggel, egyszer csak a régi mellényekben, a régi zenére a közönségből bejön Ambrose és Rollins, és összeáll a Shield. De nem tartana sokáig a túlerő, mert Kane és Bálor jelenne meg, és egy 3-3 elleni káosz uralkodna el, és a meccs DQ-val végződne. De ez csak álom. Meg nem is valósítanák meg, mert jó lenne…

  Kedvelik 1 személy

  1. Ez nagyon megérné a wwenek 10 percig amik kitart az a pillanat, aztán meg ezzel heel lenne a shield és nem maradna face a rawn.. azért na 😀 Nagyon jó lenne már Reignsnek a heel szerep de akkor arról is kéne ilyen ötleteléseket folytatni hogy ki lesz face? Bálor és Rolins sérült de akkor pl wm-re ők lesznek.. még akkor is kellene 1 de legalább 2
   Zayn és Cesaro push… :/ szép is lenne…

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s