Alakul a Reigns vs. Undertaker, de kit akarnak a rajongók Taker ellenfeleként? – erre keresi a választ a WWE

undertaker-1486249328-800

Szinte megdönthetetlennek látszik az, hogy The Undertaker ellenfele Roman Reigns lesz a WrestleMania 33-on április 2-án. Ezt a párosítást főként Vince McMahon szorgalmazza, hisz a Chairman nincs meggyőződve arról, hogy Undertaker jövőre is képes lesz ringbe lépni a nagy eseményen, így ha az idei az utolsó: mindenképp Roman-t akarja látni ellene.

Ettől függetlenül szavazásra bocsátották a kérdést, hogy a rajongók kit látnának a legszívesebben Taker ellenfeleként. A szóban forgó “versenyt” 35%-kal John Cena vezeti, mögötte 26%-kal AJ Styles, 11%-kal pedig Goldberg következik.

Érdekesség, vagy nem: Roman Reigns mindössze a voksok 7%-kát birtokolja, ami csupán a negyedik helyre elég a BigDog-nak, de az is holtversenyben a “valaki más” opcióval, ami szintén 7%-kot kapott – többet -, mint Brock Lesnar, Kevin Owens, vagy épp Braun Strowman.

2 című bejegyzés “Alakul a Reigns vs. Undertaker, de kit akarnak a rajongók Taker ellenfeleként? – erre keresi a választ a WWE” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Hogy is volt?Akarnak egy SPEAR vs speart..Goldberg ellen akarják tolni,de lesnart és Takert is vele akarják megvereti..mindezek előtt golemet is lealáza,ko-t is és mindenkit pffff
    Most h kiesett júdás egy időre és még nincs Bálor nem lesz heel turn neki mivel babyface fejedelem és egyedül maradt.
    Szánalmas antitálentum.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s