Mi várható a RAW-n?

20170105_goldbergowens_1920x1080-cefac845691650b684597a9f1baf6c2c

Ma éjszaka Portland városában folytatódik az út a 33. WrestleMania felé. Számos kérdésre választ kaphatunk az adás alatt, főként a két talán legfontosabbra, ami jelenleg a WWE Univerzumot foglalkoztatja.

Goldberg biztosan jelen lesz, hivatalosan azért, hogy válaszoljon Brock Lesnar WrestleMania kihívására. Emellett az is kiderül majd, hogy Goldberg lesz-e Owens kihívója a Universal bajnoki övért a FastLane-en. Nem szabad megfeledkezni Brock Lesnar-ról sem, hisz a Fenevad szintén hirdetve van a RAW-ra.

Seth Rollins valós sérülést szenvedett egy hete, amikor is Samoa Joe megtámadta őt Triple H utasítására. Az Architect rásérült korábban műtött térdére, ennek megfelelően pedig akár hosszabb kihagyás is várhat rá. Biztosat ma éjszaka tudunk majd, előzetesen 6-8 hét kihagyást jósolnak a korábbi WWE Bajnoknak. Meglátjuk, hogy mi sűl ki a dologból, s hogy mennyire van veszélyben Seth szereplése a WrestleMania-n. Ha maga Rollins értesít minket a helyzet jelenlegi állásáról, könnyen elképzelhető, hogy ismét megjelenik Samoa Joe, akinek egyébként semmilyen szinten sem ródták fel a sérülést a színfalak mögött, tekintve, hogy véletlen baleset történt.

Sami Zayn egy hete legyőzte Chris Jericho-t, meglehetősen simán. Vajon elég lesz ez arra Sami-nak, hogy kihívja a FastLane-en a United States bajnokot? Ha Foley-n múlik – ismerve a GM hozzállását Jericho-hoz – valószínűleg igen, de még Stephanie is beleköphet a levesbe, keresztülhúzva ezzel Zayn esetleges mérkőzését.

Tisztulhat a kép a Women’s bajnoki cím kapcsán is. Bayley az elveszített PPV csata után, másnap könnyedén pinnelte a bajnokot, ez pedig akár újabb title shot-ot eredményezhet a Hugger lánynak, amennyiben nem a korábban említett Tag Team mérkőzés felé terelik a történetet.

Roman Reigns és Braun Strowman története is tovább folytatódhat. A Rumble-ön Strowman vette el az esélyt Roman-től, másnap pedig fordítva, ami a Universal öv megszerzését illeti. Nagyon érik a két szupersztár összecsapása a FastLane-re, meglátjuk, hogy ma este hivatalosítják-e Foleyék.


Ha esetleg élőben szeretnéd követni a RAW-t – ide kattintva – megteheted.
Kezdés: 02:00

Egy gondolat a(z) “Mi várható a RAW-n?” című bejegyzésnél

  1. Kíváncsi vagyok Owenst odalökik-e Goldbergnek, mert ha igen nagyjából nyárig megvan a story, hogy mi lesz az övvel… Sasha heel turn Fastlanere vagy utána az is jól néz ki idáig, többi elég sablon. Illetve jön-e rögtön valaki pótolni Rollinst ha komoly a sérülése? 😀

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s