Seth Rollins WrestleMania szereplése továbbra is kétséges

raw1236_exclu_rollinsinjury_013017_still1-65a650babe0d6ec60e556c1a6849f4c4

Egy héttel a sérülést követően megérkezett az első hivatalos jelentés a korábbi WWE Bajnok állapotáról, aminek értelmében az Architect szereplése a Mánián továbbra is kétséges. Seth belső oldalszalag-szakadást szenvedett, de szerencséjére nem olyan súlyosan, hogy műteni kelljen. Ennek köszönhető az, hogy az előzetes becsléseknek megfelelően 6-8 hetet kell kihagynia.

Ez önmagában – papíron – nem veszélyezteti a WrestleMania szereplést, ugyanakkor korántsem biztos, hogy az idő előrehaladtával olyan állapotba kerül az a térd, hogy mérkőzés-szintű nyomás alá lehessen vetni.

Egyelőre a legjobbakat remélik, ennek megfelelően továbbra sem vetették el a Triple H elleni összecsapást, aminek létrejöttéről a következő hetek fognak dönteni, főként Rollins rehabilitációjának gördülékenysége.

7 című bejegyzés “Seth Rollins WrestleMania szereplése továbbra is kétséges” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. OFF: nem szoktam beleszólni a Royal-féle vitába, mert nincs közöm a moderálási alapelvekhez és személyeskedni sem szeretek. Most is csak azért írom le a véleményem, mert mint az oldal olvasóját zavar, hogy minden cikk alatt megy a személyeskedés pro és kontra. Nyugodtan töröljék az illetékesek, ha valahol sértő.

  Azt gondolom, hogy kevés kivételtől eltekintve, Royal valóban nem szokott személyeskedni a kommentelőkkel, legalábbis ritkán kezdi ő a dolgot. Néhány régi ismerősénél azért kivételt tesz, de ő rendre a cikkekhez szól hozzá. Moderálás szempontjából szerintem a hozzászólásának tartalma szintén lényegtelen, amíg a stílusa az üzemeltetők szerint belefér az oldal profiljába. Ugyanakkor a stílusa nyilvánvaló folyamatos feszültségforrás, amivel foglalkozni kellene, vagy deklarálni, hogy ez teljesen normális és elfogadott. Utóbbi esetben viszont azokat kellene szankcionálni, akik ennek az elfogadott provokatív stílusnak felülnek és folyamatosan személyeskednek vele, hogy ne állandóan ezen menjen a vita az oldalon.

  Royal hozzászólásainak stílusával nekem a fő gondom a pankrátorok folyamatos gúnyolása, becézése és szarozása. Értem, hogy szólásszabadság van, de pl ha egy Barcelona fórumon Messit folyamatosan TurbóTörpézem, az nyilvánvaló provokáció, még akkor is, ha személyesen egyetlen Barca rajongót sem szólítok meg. Ez pedig nekem már trollkodás.
  Még stílus tekintetében említhetném, hogy elég fárasztó minden Bayley-s hír alatt olvasni, hogy mennyire megdöntené, mert ez meg szexista, amit általában a rasszizmussal együtt kezelnek moderálás szempontjából (de ez legyen a legnagyobb gond).

  Végül megjegyzem, hogy nem Royal-lal van közvetlenül gondom. Ha olyat ír, ami nem tetszik, legfeljebb átugrom, ahogy eddig is tettem. Viszont ez a folyamatosa oda-vissza flame és egymás csesztetése egy hobbi oldalon tényleg fárasztó.

  Kedvelés

 2. Talán már az első sérülésénél is írtam, hogy ezzel az a gond, hogy a sérült rész már soha nem lesz olyan, mint régen. Összedrótozhatják persze, de jó eséllyel idő kérdése csak, hogy újra rásérüljön, plusz már nem is fogja tudni ugyanúgy terhelni. Szerintem már amióta múltkor visszatért sem ugyanaz a “high flyer” már, mint a shield-es időkben, ez a sérülés pedig biztosan nem használ.

  Nagyon sajnálom Rollinst, az utóbbi évek egyik legnagyobb tehetsége, de szerintem pont emiatt már nem fogja befutni a karriert, ami benne volt. Ha fizikai szinten formába is hozza magát, jó eséllyel a “sérülékenysége” miatt úgy jár, mint Ryback, és megvonják tőle a bizalmat.

  Kedvelés

 3. Az illetékesek szétnézhetnének errefelé,ismét megy a trollkodás,személyeskedés minden cikk alatt ahová írok.A vásári agyagedények bálványoznak engem muhahahahaahhhhaaa

  Aztán a végén megint Én tünök el igazságtalanul letiltva..Én,a próféta.

  Kedvelés

  1. Személyeskedés??? :O Mondja a “kentaur/lóember”, “békapofa”, “hegyomlás”, “júdás”, stb. kitalálója? Ahogy te őket, mi téged kritizálunk. Érdekes egybesés, nemde? :O

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s