A rajongók szerint John Cena távozik bajnokként a vasárnapi PPV-ről

103_sd_02072017jg_1017-267c5e0a643328c4c275d059b16d6c76

Vasárnap éjszaka Elimination Chamber, aminek talán legnagyobb kérdése, hogy ki nyeri a világbajnoki címért zajló csatát. John Cena-nak AJ Styles, The Miz, Dean Ambrose, Baron Corbin, valamint Bray Wyatt-el szemben kell helytállni, de vajon sikerül, vagy a Franchise player elbukik?

A WWE a minap egy szavazást indított útnak, amiben arról kérdezik a rajongókat, hogy szerintük ki nyeri a Chamber mérkőzést. Az eddig leadott voksok értelmében John Cena-t tartják a legesélyesebbnek 41%-kal, mögötte 36%-kal Bray Wyatt, 11%-kal pedig AJ Styles következik.

Amennyiben szavazni szeretnél, ide kattintva megteheted.

8 című bejegyzés “A rajongók szerint John Cena távozik bajnokként a vasárnapi PPV-ről” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Biztos vagyok benne, hogy nem nyer. Nem véletlenül volt már most inkább egy Cena-Orton, WM-en még egyszer nem fogunk látni belőle. Wyatt valahogy nyer így Orton-Wyatt lenne a WM-en, AJ talán Shane ellen vagy nem tudom, Cena meg lehet bekeveredik ebbe, a Corbin-Miz-Ambrose hármasba interconti övért.

  Kedvelés

  1. Ezt nem bánnám, ámbár Corbinnak jól jönne az ôv. Ezer dolgot lehetne kezdeni a karakterével. Mizen is jól mutat, ismerjük ôt fôôvvel is , szerintem jó bajnok volt.
   Cena beállított ugye egy rekordot viszont nem döntötte még meg. Ez mellette szól, nyilván mellette szól a szervezetben betöltött szerepe is.
   Amennyiben a chamberen megvédené a címét akkor nyilván egy borzasztó erôs bajnok lenne a WM-en (persze ô amúgy is az, de ez nyilván egy plusz lenne és tovább erősítené a bajnok szerepét). Viszont ismerve a “WWE matekot” most elkéne, hogy bukja, ezért êppúgy ellene is szól. Ráadásul a “Cenaszlogenek” ide vagy oda ő konkrétan jobbol Rock óta. Bár máshogy nyilvánul meg mint a többieknél, de azóta jópárszor kikapott. Nála ez nem épp megszokott.
   Ha a chamberen kikap az meg elég rövid regnálás lenne tőle.
   Az Ic-nek egyre nagyobb értéke van Miz miatt. Úgy gondolom Ambrosenál is jó helyen van, viszont őt általában feljebb tolnák. Kéne még pár promoképes pankrátor talán a SD-ra. Vagy végre Bray vállára rakni.
   AJ szerepe a kérdés nekem.. Terjesztik, hogy Shane ellen megy a WM-re viszont akkor ideje lenne beindítani a feudot.

   Kedvelés

   1. Egyelőre az Orton v. Bray main event lenne a logikus. Viszont szerintem van rá esély, hogy húzzák még ezt a dolgot.

    Kedvelés

  1. Harper tényleg kellene ebbe a meccsbe! Milyen jó segment lenne mondjuk ha 5. vagy 6. érkező lenne és néznê a nagy szemêvel a szaunából Wyattet várva, hogy nekironthasson. 🙂

   Kedvelés

 2. Na akkor megjósolom, hogy szétverik, végig fetrengi az egészet, ad egy két AA-t ês nyer.
  AJ jó bajnok lehetne és itt ez a 3 heel karakter.. Miz, Wyatt és Corbin. Mindnél jól mutatna az ôv.

  Kedvelés

  1. Ne jósolgasson az, aki nem ért a pankrációhoz.
   Amúgy Zack Ryder-nél is jól mutatna az öv mégse fogja megszerezni.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s