Triple Threat lehet a WrestleMania-n a WWE Bajnoki címért

wyatts4-1487234988-800

Randy Orton nem kis meglepetést okozott a WWE Univerzumnak azáltal, hogy a kedd esti SmackDown végén, Bray Wyatt címvédését követően – támadás helyett – lemondott az első számú kihívói pozícióról, melyet a Royal Rumble megnyerésével biztosított magának.

Mindezt Orton azzal indokolta, hogy nem kíván Wyatt ellen küzdeni a Halhatatlanok színpadán, sőt, feltétlen és örökké tartó hűségéről biztosította a regnáló világbajnokot.. Az új helyzetre azonnal reagált az adás GM-e, Daniel Bryan. A Talking Smack-ben Daniel bejelentette, hogy a jövő heti SmackDown-on megrendezésre kerül egy Battle Royal, melynek győztese kavalifikálja magát Bray Wyatt ellen a WrestleMania-ra.

A legfrissebb jelentések szerint – és ez eddig egyáltalán nem meglepő – Luke Harper a legnagyobb esélyese ennek a bizonyos mérkőzésnek. Harper pár hete vett Face Turn-t a Rumble-ön, miután Wyatt gyakorlatilag Orton mellett voksolt, mint a család biztosabb és erősebb tagja. Luke az őt ért sérelmek következtében kihívta Orton-t az Elimination Chamber PPV-re, ahol végül a két szupersztár egy egészen elképesztő mérkőzést prezentált a WWE Univerzumnak. Említettük, hogy ez könnyen fellőheti Harper-t a Top-ra, s nagyon úgy néz ki, hogy így is lesz. A Triple Threat egy nagyon jó ötlet a szupersztárok között, talán még jobb is, mint egy sima Orton kontra Wyatt adott esetben. Így akár az is megoldhatóbb, hogy a nagyobb katarzis kedvéért: Orton csak a WrestleMania-n fordul Wyatt ellen egy RKO-t követően, ami egyben a világbajnoki cím megszerzését is jelentené a Vipera számára. Ugyan a keddi döntés értelmében Orton már nem jogosult a címmeccsre, de ha Harper kihívói státuszba kerül, Wyatt egyfajta biztosítékként szólíthatná csatába Randy-t, hogy ezáltal is fixálva legyen az, hogy ő marad a világbajnok a nagy eseményt követően.

6 című bejegyzés “Triple Threat lehet a WrestleMania-n a WWE Bajnoki címért” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Én annak örülnék, ha Harper egyéniben is ki tudna alakítani/ fel tudna építeni egy jó karaktert, mert megérdemelné, hogy ne csak Wyatt csatlósaként tartsák számon. Erős, dinamikus, nagyon jó in ringje van, bír karizmával is, tehát jó lenne leválasztani a családról.

  Kedvelés

 2. Ezt már pletykálják egy ideje. Én valahol reménykedem abban, hogy nem úgy alakul a feud, ahogy mindenki hónapok óta várja/tudja, és a WWE húz egy merészet. Arra nulla az esély, hogy Harperre főövet rakjanak (nem mintha tudása alapján nem érdemelné meg), de húzhatnának valami duplacsavart, hogy Wyatt végig tudta, hogy Randy játszik vele, és valahogy bajnok maradhatna.

  Kedvelés

   1. a keddi meccse jó volt,a suicide drive ugrása( vagy mi 😀 ) meg különösképpen, ekkora ember ritkán ugrik ilyet…

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s