Új formáció készülőben Triple H vezetésével?

triple-h-2

Mindenekelőtt szögezzük le a legfontosabb kérdést: szükség van-e rá?

A Wrestling Observer jelentése szerint a WWE egy új, pusztító és domináns formáció alapjait fektette le az elmúlt időszakban. Ide futnának ki Samoa Joe debütálásának körülményei, valamint a Kevin Owens karakterében bekövetkezett gyökeres változás, ami Chris Jericho földbe döngélésével köszönt vissza. A portál úgy tartja, hogy az új formáció vezetője Triple H lesz, The Game mellett pedig Samoa Joe és Kevin Owens kapna szerepet. Gyakorlatilag Evolution 2.0.

A hír azonnal megosztotta a WWE Univerzumot, számos külföldi portálon generált “vitát”, hogy érdemes lenne-e mindezt meghúzni a szervezetnek. A tiltakozók táborát főként azok alkotják, akik szerint az Evolution legutóbbi összeállása – és végkifejlete – után nem lenne érdemes egy hasonló projektbe belevágni. A szóban forgó stable számára viszont elengedhetetlen, hogy előbb vagy utóbb összehozzanak számukra egy hatalmas money meccset, amihez viszont ellenfél is kell, hogy annyira money legyen. Nos, erre valószínűleg egyetlen alkalmas trió lenne, akiket azt hiszem nem igazán kell bemutatni, viszont ez voltaképp egyet jelentene a 2014-es viszály második felvonásával. Igen, a Shield-re gondolok. Valamilyen szinten még logikus is lenne, hisz Triple H jelenleg Rollins-szal feudol, Joe pedig Rollins-t iktatta ki elsőként, majd győzte le Reigns-t a debütáló meccsén. Már csak Ambrose-t kellene valahogy a RAW-hoz teleportálni a SmackDown-ból, arra viszont parányian kicsi az esély, hogy az egykori Shield mindhárom tagja ugyanabba a roster-be tartozzon a jövőben. Mondjuk mindent meg lehet oldani, erre láttunk bőven példát az elmúlt időszakban.

Jelenleg még több sebből vérzik az elgondolás, meglátjuk, hogy lesz-e belőle valami számottevő az elkövetkező időszakban. Egyelőre annyi biztos, hogy Owens ellenfele először Goldberg lesz a FastLane-en, majd Jericho a WrestleMania-n. Joe – köszönhetően Rollins sérülésének – megkapta Zayn-t a FastLane-re, s talán egyúttal a WrestleMania-ra is, de utóbbira nem mernénk nagyobb összeget tenni, látva a kártya alakulását, illetve, hogy a nagy részét – papíron – money meccsek alkotják.

7 című bejegyzés “Új formáció készülőben Triple H vezetésével?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ha össze is állna egy ilyen csapat, nem lenne nagy durranás, mert Triple H úgyis egyfolytában NXT-zik. Viszont Hunter még mindig minden idők legjobb heel-je, úgyhogy az amúgy is gyengélkedő RAW rostert felhúzhatja, mondjuk oda inkább normális face karakter kéne.

  A Shield összeborulásra van esély a Manian, akár Ambrose-zal is. Eleve nem tudjuk, hogy mikor lesz a következő draft, a Shield-től meg simán kitelne, hogy cikázgat a műsorok között, egyszer csak berontanak a Smackdownra…

  Klub, Shield, Evolution 2.0, Wyatt Family… lenne benne fantázia.

  Kedvelés

 2. Ha a shield tagok eloszlása nem változik a rosterek között, a feudot simán megoldhatják egy beugróval. Ambrose helyére berakják Samit, ezt már tesztelték a RAW-n, plusz most Joe-val feudol, KO-val történelmük van, magyarázni sem nagyon kellene. Evolution 2.0 vs Shield 2.0, ahol így a Shield is gond nélkül veszíthet, hiszen nem az “eredeti” felállásban vannak.

  Plusz az NXT-ben még ott a Sanity, akik ugyan engem nem győztek meg, de hiteles ellenfeleik lehetnek, ha felhozzák őket. Plusz ha Rowan visszajön, egy közös PPV adáson a Wyatt family is (ha még lesz valaha).

  Kedvelés

  1. A Klubot kifelejtettem. Jelen állapotukban alkalmatlanok komoly feudra (meg jelenelg nincs is klub, csak két kopasz bohóc), de egy AJ vagy Bálor beugrásával bármikor pusholhatják őket is.

   Csomó jó faction-t össze lehetne már most is hozni, csak végre mozdulni kellene valamerre. Jelenleg a Rawk önismétlődőek, a sztorik nagyon lassan haladnak (vagy egyáltalán nem), ezzel kellene kezdeniük valamit.

   Kedvelés

   1. igen, meg lehetne csinálni kopaszékat is rendesen itt is akár…. Szerintem Bálort kéne oda tolni,de ezek nem fogják…. 🙂

    Kedvelés

 3. Mondjuk összeálna a Shield mint régen, és jönne a közönségből berohanás, csak mint “szervezeten kivűli igazság liga”. Talán álarcban de mindenki tudja hogy ők-de mégsem.
  Elvégre sportSZÓRAKOZTATÁS.
  Minden megeshet😁😁

  Kedvelés

 4. Nem tudom ezek a nagy csapatok össze állása két dologban tényleg megbukott Batista miatt az Evolution illetve a League of Nation még borzalmasabbra sikeredett, de nem tudtak igazán mit kezdeni a teljes Wyatt Familyvel sem. Most egy ilyen Shield reuniont mindenki megnézne, de kérdés ekkora roster mellett már rögtön az első draft után el kell sütni? Observer jól szokott ráérezni a dolgokra, szóval érdemes megjegyezni ezt.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s