Egyre inkább kirajzolódik az AJ Styles és Shane McMahon közötti WrestleMania meccs

kepkivagas

AJ Styles elégedetlen, nem is ok nélkül.

A Phenomenal One egészen elképesztő évet produkált tavaly, januárban debütált a szervezet kötelekében, szeptemberben pedig – John Cena legyőzését követően – (újabb) lehetőséget kapott egy az egyben a WWE Bajnoki cím elhódítására. Harmadszorra már sikeresen teljesítette a küldetést, így a Backlash-en magasba emelhette a WWE legbecsesebb címét.

Két nappal később lehetett érezni az első jelét annak, hogy Shane és AJ között akár valami komolyabb ellentét is kialakulhat a jövőben. Történt ugyanis, hogy Styles promójába bekapcsolódott Cena, majd Ambrose, végül pedig Shane-O, aki többek között kijelentette, hogy egyáltalán nem híve annak az útnak és módnak, amivel Styles bajnok lett a PPV-n. Ezt követően Shane kiírta a No Mercy főmeccsét, ami Triple Threat lett az említett szupersztárok részvételével. Styles győzött, mint ahogy tette azt a következő alkalmakkor is, mikor kockára kellett tennie az övet. Egészen a Rumble-ig, ahol aztán John Cena vetett véget AJ uralmának, beállítva ezzel Ric Flair rekordját, ami a világbajnoki regnálásokat illeti. Előtte viszont, úton a Rumble felé lehetett észlelni, hogy Styles nem egyszer éles kritikával illette a SmackDown vezetését amiatt, hogy John Cena a semmiből visszatérve lehetőséget kap ellene a címért. A vereséget követően pedig – teljesen jogosan – egy az egy elleni visszavágót követelt, de nem kapta meg. Címmeccset igen, először a Chamber-ben, utána pedig a keddi Triple Threat-ben, viszont ezek egyike sem az, amit szeretett volna, s ami megilleti.

A keddi SmackDown után, a Talking Smack-ben aztán jött a kifakadás.

AJ elmondta, hogy Shane megígérte neki a visszavágót egy az egyben a bajnoki címre, viszont azt továbbra sem érti, hogy miért nem kapja meg, valamint, hogy John Cena miért kap hamarabb visszavágót ilyen formában (utóbbi csak papíron volt így, de végül Triple Threat lett). Styles még azt is Bryan fejéhez vágta, hogy érti, miszerint Daniel pusztán Shane bábja, s hogy ezért nem adja meg neki ő a címmérkőzést. Bryan viszont azzal védekezett, hogy ilyen mértékű döntéseket nincs joga egyedül meghozni. Ugyanakkor kiegyeztek abban – jobb híján -, hogy Styles ott lesz a jövő heti Battle Royal-ban, aminek győztese lehetőséget kap Wyatt ellen a WrestleMania-n. Mindez persze nem változtat a tényeken: Styles méltatlannak érzi, hogy nem kapja meg, ami megilleti.

Megvan tehát a Battle Royal első résztvevője, és megvan a Shane-O kontra Styles viszály újabb alapja is. Minden további kedden.

2 című bejegyzés “Egyre inkább kirajzolódik az AJ Styles és Shane McMahon közötti WrestleMania meccs” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. És utólag kiderült, hogy a Rumble poszteren is azért szerepel olyan hátul AJ mert azzal is egyik promóban Shanet kritizálta. Kíváncsian várom a feudot, bár AJ vs Taker nálam nagy kihagyott ziccer volt…

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s