Reigns vs. Strowman: Vince McMahon mindkét szupersztárt erősen akarja bookolni

085_raw_02132017sb_1073-7afa1aeb52686a278a04f7f323870ee7

Vasárnaphoz két hétre kerül megrendezésre a 2017-es FastLane PPV, ami a RAW számára jelenti majd az utolsó állomást a WrestleMania 33 előtt. A gála egyik slágermeccse, a kártya szempontjából Roman Reigns és Braun Strowman összecsapása lesz.

Történetük az új esztendő első RAW adásán indult, amikor is Strowman egy double spear-t szenvedett el Goldbergtől és Reignstől. Ez olyan mély nyomot hagyott az órisban, hogy folyamatosan a kezei közé akarta ragadni Reigns-t. Megfosztotta őt a Universal bajnoki öv megnyerésének lehetőségétől a Rumble-ön, mire másnap Roman ugyanezzel reagált, mikor Braun kapott esélyt Owens ellen. Voltaképp ez volt az utolsó eset, hogy Roman partiban volt ami a bunyót illeti, hisz az elmúlt két hétben egyaránt megsemmisítő verést szenvedett el a pusztító óriástól. Foley végül hivatalosította küzdelmüket a FastLane-re, hogy rendezhessék problémáikat.

Ahogy arra számítani lehetett: Vince McMahon mindkét szupersztárt erősen akarja bookolni az összecsapásra – jelenti a CageSide. Ez valósznűleg abban fog visszaköszönni, hogy nem bírnak majd egymással, Roman-nek több Spear sem lesz elég a győzelemhez, Strowman-nel pedig olyan fordul majd elő, ami eddig még sosem: valaki – jelen esetben Reigns – kirúg a Running Powerslam utáni kopogtatásból.

Erőteljesen lehet számítani továbbá arra is, amit már korábban pedzegettünk, nevetesen, hogy The Undertaker megjelenik a mérkőzés folyamán, eltereli Roman figyelmét, Strowman pedig ennek köszönhetően zsebeli be a győzelmet.
Mindketten erősek maradnak, de ami a legfontosabb: mindketten profitálnak a küzdelemből.

6 című bejegyzés “Reigns vs. Strowman: Vince McMahon mindkét szupersztárt erősen akarja bookolni” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Én csipázom Strowmant 😀 Ha kihozzák ezt egy no DQ-ra akkor tényleg érdekes lehet.
  Ha legalább olyan jó meccset hoznak össze mint Braun v Sami akkor már jó 😀
  Tetszett a Royal Rumble teljesítménye is, haverommal együtt néztük és rendesen kiült a gyönyör az arcunkra. Jó volt nézni egy nem “Lesnar féle” dominanciát!

  Kedvelés

 2. Szerintem a következő hetekben adnak még egy stipulation-t a meccshez, én elsőre a no DQ-ra szavazok, de lehet last man standing, tables, stb. Önmagukban, a jelenlegi inring-gel szerintem nem tudnának elég látványos meccset összehozni, kellenek az eszközök. Plusz Roman karaktere és stílusa is jobban érvényesül extreme rules mellett (az összes jobb meccse no DQ, hiac, stb volt) és hitelesebb is lenne, hogy bottal, székkel, stb tudja csak partiba hozni magát Strowmannal.

  Kedvelés

  1. Last man standing lenne jó. A 2015-ös meccse Big Show ellen nagyon jó volt. Ha Vince továbbra is ezt a face vonalat erőlteti nála, akkor sajnos nem lesznek eszközök, pedig azokkal valóban teljesen más. Én nem is tudom, miért erőltetik a face vonalat nála, Reignsnek teljesen heel kinézete van, esetleg tweener. És jól is áll neki a brutalitás. Mondjuk most face hiány van a RAW-n, úgyhogy sajnos nem mostanában lépik meg a várva várt heel turnt.

   Kedvelés

  2. az tuti érdekesebb lenne a meccs,valami no DQ vagy más szerint…Braun-nak alig van normális mozdulata..( ami nem alap -mozdulat)

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s