John Cena: “Most már komplett bajnok vagy!”

116_sd_02142017hm_1674-0f172dc7eccdb6af8f180e59a070121d-1487339017-800

Pár napja megírtuk nektek, hogy John Cena ragaszkodott ahhoz, hogy Bray Wyatt őt pinnelje a kedd esti világbajnoki címmérkőzés végén. Sokan biztos nem hitték, hogy ez tényleg Cena akarata volt, most viszont ráakadtunk a Franchise player óhajának magyarázatára is. Ehhez nem kell többet tennünk, mint egy kicsit jobban figyelni a pin pillanatában.

Bray kopogtat, Cena pedig megszólal: “most már komplett bajnok vagy!”

Cena szavait sokféleképp magyarázhatjuk, többek között úgy, hogy Wyatt övnyerését és uralkodását azzal nyomatékosították, hogy zsinórban másodszor pinnelte tisztán Cena-t. Ezt azért továbbra sem osztogatják két kézzel, az elmúlt két évben mindössze két ember: Kevin Owens és AJ Styles mondhatta el magáról, hogy számottevő csatában tudtak győzelmet aratni a szervezet arcával szemben. Ugyanakkor Wyatt sikerei jól mutatják, hogy a bizalom megvan az irányába mind a WWE, mind pedig Cena részéről.

Wyatt tehát továbbra is, és most már betonbiztosan WWE Bajnok a WrestleMania-ig, Cena pedig hamarosan kiszáll a világbajnoki cím történetéből. Az még mondjuk elképzelhető, hogy benne lesz a jövő heti Battle Royal-ban, amiből végül az a személy eliminálná, akivel majd összecsap a Mánián.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s