The Rock a RAW helyszínén, felbukkan az adáson?

rockwm32-1

A mai nap folyamán maga The Rock tudatosította a rajongókkal, hogy a Los Angeles-i Staples Centerben tartózkodik a RAW helyszínén. Elsődlegesen azért, hogy anyagot rögzítsenek a filmhez, ami a kétszeres Díva bajnok Paige életét lesz hivatott bemutatni.

Nem kizárt, hogy a nyolcszoros WWE Bajnok a RAW-n is megjelenik, hisz egy-két fellépés a WrestleMania előtt minden évben becsúszik a Great One számára. Ha részesen lesz az adásnak, akkor az első és legfontosabb szerepe a közelgő film promótálása lesz, ezen felül pedig akár azt is megtudhatjuk, hogy részt vesz-e a WrestleMania 33-on április 2-án. Utóbbira valljuk be elég nagy esély van, hisz az elmúlt hat évben kivétel nélkül láthattuk a sportszórakoztatás legelektrizálóbb alakját a halhatatlanok színpadán.

Rocky utoljára a WrestleMania 32 alkalmával ténykedett a szervezet kötelekében, legyőzte hat másodperc alatt Erick Rowan-t, majd megalkotott egy WrestleMania pillanatot korábbi riválisa, a visszatérő John Cena társaságában a Wyatt Family kárára.

2 című bejegyzés “The Rock a RAW helyszínén, felbukkan az adáson?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Maradjon inkább filmeknél! Cena Vs Rock feud katasztrófa volt, na meg itt van, Goldberg ő még rosszabb elveszi, mástól a lehetőséget az 1 másodperces meccseinek nem tudom, mi értelme van.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s