Daniel Bryan visszatérhet a ringbe?!

maxresdefault

The Miz már hónapok óta viszályban van Daniel Bryan-nel, aminek eredményeképp a rivalizálás egyre hevesebb. Miz hétről-hétre használja és gúnyolja Daniel mozdulatait, valamint a “YES!” chantet. Ez természetesen nem tetszik Bryan-nek, és a Talking Smack sosem telik el komolyabb vita nélkül. Valljuk be, mindenféle testi kontaktus nélkül is mindenkit sokkal jobban érdekel ez a viszály, mint a legtöbb amit manapság látunk.

A meccs persze amiatt nem valósulhatott meg ezidáig, mert Daniel kénytelen volt 2016 elején visszavonulni a nyaksérülése miatt. Hiába adott neki több, egymástól teljesen független szakember is engedélyt, a WWE orvosai nemet mondtak. A legutóbbi hírek szerint továbbra sem hajlandó elfogadni a tényt, hogy nem engedik a ringbe, és minden eddiginél jobban győzködi a WWE fejeseit, hogy legalább egyetlen meccs erejéig ringbe léphessen, és elintézze ezt a “kis” ügyét The Miz-zel.

3 című bejegyzés “Daniel Bryan visszatérhet a ringbe?!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. …s ahogy hallom és látom a közönség is vevő az egyik leghitelesebb heel-re… Mikor bejön kapja a reakciót ( ahogy hallom nem bú és nem örülés,de kapja),a DB jellegzetes rúgásait meg igencsak szeretik. Nagyon ott van mostanában,sajnálom,hogy nem lehet főöv közelében ( ahogy itt írtátok,valami sérülékenysége miatt talán….pedig azért igencsak letett már pár dolgot itt ( 99% HoF lesz valamikor). Ritka kevés pankinak van annyiféle címe itt,mint neki.

  Kedvelés

 2. Amikor Miz kiejtette Cenat, én is biztosra vettem a vegyes meccset.

  Viszont belegondolva, nekem ez nagyon kevésnek tűnik mind Cena, mind Miz részéről egy WM-re. Egy SD vagy Raw main event sörmeccsnek elmegy, de erre elpazarolni két kiemelkedő arcot a rosterből szerintem tévedés.

  Ha Cenának nem akarnak főszerepet, akkor tolják be valami fiatal ellen, hogy pusholja – eredménytől függetlenül – a karrierjét.

  Miznek ott a Bryan-es feud, de ha az orvosi okokból nem megy, és idő sem lenne egy másik feudra, akkor tolják be triple threatbe az IC vonalba, bőven megérdemelné. Az in-ringje engem untat, de évek óta szórakoztató gimmick, és fel is pusholták annyira az elmúlt évben, hogy az egyik leghitelesebb sunyi heel az egész rosterben.

  Fentiekkel ellentétben ez a vegyes bohóckodás olyan szinten nem érdekel, hogy jó eséllyel pörgetném a WM-en, pedig ott minden meccset megnézek szinte kivétel nélkül.

  Kedvelés

 3. WrestleMania kilőve, szerintem ez a mai SD-vel biztosan elmondható, hogy Miz vs Cena lesz a két lány bevonásával. Szerintem ha most ennyi előzmény nem kapott engedélyt nem tudom mi változna ezután.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s