Brock Lesnar ott lesz a Hall of Fame ceremónián

brock-lesnar-paul-heyman-11

Március 31-én pénteken, a WrestleMania hétvége kezdetén kerül megrendezésre a hagyománynak számító Hall of Fame ceremónia, melyen minden évben megjelenik a pankrációs világ krémje. Az idei nem csak a megváltozott időpont miatt lesz különleges, hanem a szóban forgó “Bestia” miatt is, aki történelmet ír az este folyamán.

Brock Lesnar, pályafutása során először lesz ott a beavatási ceremónián. Egybehangzó értesülések szerint – némileg meglepően – Lesnar maga jelezte a WWE tisztviselőinek, hogy idén részt vesz az eseményen. Mint mondtam: némileg meglepő, ugyanakkor Lesnar döntésének hátterében valósznűleg az áll, hogy szoros barátság fűzi Kurt Angle-hez.

A jelenleg is aktív roster mellett olyan személyek tűnhetnek majd fel az este folyamán többek között, mint Paul Heyman, Steve Austin, Jim Ross, Bobby Lashley, Shawn Michaels, Kevin Nash, Scott Hall, Jake Roberts, Karen Angle, valamint Edge és Christian.

Az eddig ismert Hall of Fame tagok 2017-ben Kurt Angle, a Rock ‘n’ Roll Express, Teddy Long, illetve Diamond Dallas Page. Pletyka szinten kering továbbá Rick Rude, Christian, Beth Phoenix és William Regal neve is azok között, akik idén kerülhetnek a Legendák Csarnokába.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s