Ryback Tyson Kidd sérüléséről: “Az a srác imádta a pankrációt, és elvették tőle […]”

wrestler-ryback-crying-in-ring-1487620027-800

Tyson Kidd még 2015-ben szenvedett komoly nyaksérülést egy nem leadott RAW meccsen. Nem régiben Ryback a podcast-jében felfedett néhány nagyon érdekes, és egyben szomorú tényt az egész esetről. Fontos kiemelni, hogy Ryback nem szűkölködött az obszcén szavak használatával, amely megérthető, hiszen nagyon komoly dolgok hangzottak el.

A WWE-nek nem csak arról kellene biztosítania, hogy az életének hátralévő részében a gondját viselik, de még az időt is vissza kellene pörgetniük. Az a srác imádta a pankrációt, és elvették tőle. A sajnálatukat sem fejezték ki, és itt, és most kimondom, hogy b**sza meg Vince McMahon, és Kevin Dunn is, hogy nem voltak igazi férfiak, nem mentek oda hozzá és nem kértetek tőle bocsánatot amiért tönkretettétek őt. És Vince, te egy igazi utolsó senkiházi f*sz vagy. Amiért ez megtörtént, utálnod kellene magad ahányszor tükörbe nézel.

Ryback az utolsó mondattal arra céloz, hogy a meccs egyáltalán nem volt betervezve, ezért Samoa Joe és Tyson Kidd sietett ki a ringhez úgy, hogy nem volt elegendő idejük felkészülni. Tyson nagyon szerencsésnek mondhatja magát, mivel amellett hogy majdnem meghalt, akár le is bénulhatott volna. Habár ez a sérülés egyelőre biztosan véget vetett a karrierjének, még mindig remek formában van, és nagyon optimista a jövőt tekintve.

5 című bejegyzés “Ryback Tyson Kidd sérüléséről: “Az a srác imádta a pankrációt, és elvették tőle […]”” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nagyon sokan szidják a WWE-t szerződésük után, de a lóvéról és az ismertségről amit kapak,sosem beszélnek…Mert abban is a legnagyobbak…

  Kedvelés

 2. Egy másik oldalon ez a cikk jelent meg:
  A WWE nem törődik Tyson Kidd-del,
  Két éve már, hogy Tyson Kidd és Cesaro megszerezték a Tag Team címeket, Natalya férje ma így beszél a lehetséges visszatérésről:

  Hála a térdsérülésemnek, az azt követő elülső keresztszalag műtétemnek, ami után hat hónapig nem álltam lábra, a WWE gyakorlatilag figyelmen kívül hagy.

  Most akkor mi az igazság? 🙂

  Kedvelés

  1. Szerintem meg igaza lehet. Több pankrátort is leamortizáltak már így a WWE-nél, pl Bryant, Punkot, Kiddet, Edget hogy csak az elmúlt néhány évet nézzük… Majd most jön Rollins szerintem, aztán utána meg ki tudja még…

   Kedvelés

   1. Kicsit unalmas már, hogy az a pankrátor aki kikerül a WWE kötelékéből csak ócsárolni tudja a szervezetet. Ryback kb amióta máshol birkózik azóta a WWE-nél mindenki “kötsög” szóval. Podcast-ek tömkelege szól arról, hogy milyen szar a brigád. Uncsi…
    A sérülések meg jönnek sajnos. Millió olyan pankrátor van aki lesérül a ringben és még csak nem is tudod ki az. Példának okáért ott van Rusev, amíg nem volt a main rosterben kéztöréstől kezdve nyaktörésig mindent elszenvedett, érdekelt valakit? Dehogy.. Most már talán érdekelné az embereket mert ismert.
    Bryan simán tudná még nyomatni de ajánlottak neki egy sokkal “biztonságosabb” munkakört és ennyi, biztosan fogjuk még őt látni a ringben. (HBK 4 év után tért vissza.. Better than ever)

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s