Big Show szerint Shaq fél, és csak ki akar hátrálni a mérkőzésükből

019_wwelive_2222017cm_0296-1013dc4ce619b9f1cd282f3da7cebf6e

Nem tudom, hogy hány embert hoz lázba egy one-on-one küzdelem a két óriás között.

Az viszont biztos, hogy Big Show továbbra is komolyan gondolja. Lassan egy éve tart a huzavona, ami alatt gyakorlatilag biztosra vehettük, hogy a saját műfajukban legendának számító sportemberek ismét összeakaszkodnak a WWE ringjében, sőt, Big Show utolsó nagy meccseként aposztrofálták sokan a Shaq elleni találkozót, ami azonban egyre inkább a bizonytalan kategória felé sodródik.

Show a wwe.com-nak adott interjút, melynek egyik fő témája Shaq és a WrestleMania volt. Show több komolyságot szeretne riválisától, aki szerinte fél, és simán csak ki akar hátrálni az ügyükből azok után, hogy majd egy évig jártatta a száját. Az óriás úgy véli: ideje a tettek mezejére lépni, hozzanak össze bármit, amivel Shaq bizonyítani képes, hogy motivált, valamint, hogy komolyan gondolja ezt az egészet.

Nehéz a téma. Egy biztos: mindketten csúcsformában vannak. Az elmúlt időszakban viszont bőven lehetett hallani olyan kósza hangokat, melyek azt sugallták, hogy a tulajdonképp attrakcióként kezelt “óriások csatája” elmarad. Ami még önmagában nem is lenne probléma, hisz rengetegen pályáznak akár arra a spotlight-ra, műsoridőre, amit ez a két titán sajátítana ki magának, egy minden bizonnyal borzalmas egy az egy elleni küzdelemben, ami általános szabályrendszerű csata helyett inkább lehetne Bodyslam Challenge, hogy erejüket fordíthassák az előnyükre.

Egy gondolat a(z) “Big Show szerint Shaq fél, és csak ki akar hátrálni a mérkőzésükből” című bejegyzésnél

  1. Számomra rejtély, hogy Big Showt a WWE miért jegeli… Az öregben még mindig van potenciál, Strowman ellen is elég kultúrált kis meccset hozott le. Sokkal több mérközést kellene nyomnia és lehet még egy Heel Turn is jót tenne neki.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s