Kurt Angle, mint RAW GM?

angle-1488289411-800

Kurt Angle március 31-én bekerül a WWE Hall of Fame-be, amit követően nagy kérdés, hogy pontosan milyen szerepet is szán neki a szervezet.

Számos dolog van palettán, köztük az in-ring visszatérés, amit maga Angle sem zár ki, sőt, szerinte a ceremóniát követően biztosan tárgyalni fognak egy későbbi mérkőzésről. A PWInsider legfrissebb jelentése szerint, Angle ott lesz a WrestleMania-t követő RAW-n, ahová előzetesen egy hatalmas durranást csiripelnek a madarak. A portál most feldobta, hogy könnyen elképzelhető, miszerint Kurt majd Mick Foley-t váltja a RAW GM posztján. A Hardcore legenda szénája hétről-hétre egyre rosszabb, történet szerint a szupersztárok többsége, illetve Stephanie McMahon sem tiszteli a munkásságát amellett, hogy folyamatosan éles kritikákkal illetik a vezetési módszereit.

Vajon mit hoz a jövő Kurt Angle számára?

4 című bejegyzés “Kurt Angle, mint RAW GM?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Szerintem Foleynak-mint hardcore legenda- szép befejezés lenne, ha ringen kivűl és nem egy mérkőzés keretein belűl legyalázná,-“elpusztítaná”- Strowman. Szép befejezés lenne neki. Majd Stephanie látványos vita keretén belűl kiírná. Azután jöhetne Angle, -aki nem hódolna be a vezetőségnek.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s